Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Flutur, la Milișăuți: Rețeta de succes pentru Milișăuți este Ioan Pascaru. Președintele a fost primit cu tort decorat cu tricolor

Ieri, în ziua prăznuirii Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de biruință, la o întâlnire în orașul Milișăuți, peste 150 de oameni l-au așteptat președintele liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, cu un tort și au cântat „La mulți ani”, făcându-i o surpriză. Președintele a subliniat că a ales să-și petreacă ziua printre oameni, menționând că numele pe care-l poartă este biruitor, dar pentru a birui trebuie să muncești.

Discuțiile în oraș s-au concentrat pe problemele comunității, principala fiind lipsa apei și a canalizării. Unii dintre cetățenii prezenți la întâlnire au cerut revenirea la statutul de comună. Președintele Flutur a răspuns întrebărilor și l-a lansat ca și candidat la funcția de primar pe Ioan Pascaru, despre care a spus că care are un program curajos de dezvoltare pentru Milișăuți.

Între subiectele stringente abordate, s-a discutat și despre investitori și legătura cu noua autostradă A7. Flutur a subliniat: „Uitați-vă la orașe ca Vicovu de Sus, Liteni, Dolhasca, Siret și, cel mai apropiat, Rădăuți, toate cu administrații liberale, ce performanță frumoasă au reușit să realizeze! Rețeta pentru Milișăuți este Ioan Pascaru!”

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *