Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Flutur, la Moldovița și Vatra Moldoviței: candidaturile „stâlpilor Bucovinei” la primării lansate în aplauze și ovații electrizante

Președintele PNL Suceava, împreună cu deputatul Angelica Fădor și senatorul Daniel Cadariu, au participat la lansarea candidaturii pentru primărie a lui Traian Iliesi, candidatul PNL la primăria Moldovița.

Numit adesea „stâlpul Bucovinei” de către Gheorghe Flutur, considerat un adevărat erou pentru mandatele sale, Iliesi a preluat o localitate uitată și prăfuită, care acum a devenit o perlă a Bucovinei, cu oameni gospodari, un muzeu al ouălor încondeiate, mocănița Huțulca, completate de tradiții și un port popular aparte al huțulilor.

Traian Iliesi, primul primar care a inițiat proiectele de apă și canalizare, a asfaltat drumuri, a construit diguri, poduri și podețe, a scos Moldovița de sub ape după inundațiile din 2008 și 2010, sprijinit permanenr de președintele Gheorghe Flutur, conduce azi o comună care are școli și un liceu modernizate, dispensare, stații de salvare pentru toată valea Moldoviței. Președintele Flutur a anunțat, la întâlnirea cu locuitorii Moldoviței, că va continua drumul de la Argel spre Valea Brodinei și punctul de frontieră Ulma.

Întâlnirile electorale s-au încheiat ieri la Vatra Moldoviței, unde atmosfera a fost incendiară, peste 500 de oameni participând la lansarea candidaturii lui Virgil Saghin.

Președintele Flutur a mărturisit că nu a mai trăit o asemenea experiență, aplauzele și ovațiile fiind atât de puternice încât au întrerupt discursurile. Evenimentul a fost electrizant și mobilizator pentru întreaga echipă. La eveniment au fost prezenți și parlamentarii de Suceava, Angelica Fădor și Constantin-Daniel Cadariu, precum și primarii liberali din Sadova, Frumosu și Moldovița.

Primarul Virgil Saghin le-a prezentat gospodarilor din Vatra Moldoviței numeroase proiecte duse la capăt și rezultatele acestora, de la apă și canalizare, la drumuri modernizate, școli, sală de sport și cămin cultural. Modul său de comunicare și relaționare cu cetățenii a fost apreciat, iar cei prezență în sală au confirmat că Vatra Moldoviței este o comună cu maximă susținere pentru PNL, arătându-și aprecierea pentru capacitățile administratice și profesionalismul lui Virgil Saghin și Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *