Gheorghe Flutur: La mulți ani scumpa mea Bucovină, la mulți ani dragii mei bucovineni!

28 noiembrie, ziua unirii Bucovinei cu Țara – ZIUA BUCOVINEI, a fost marcată, azi la Suceava, oficial în mod restrâns, dar cu siguranță, inimile tuturor bucovinenilor au bătut din zorii zilei la unison, fiecare având un gând bun și o urare de ani mulți pentru Bucovina.

Cu ocazia Zilei Bucovinei, Gheorghe Flutur, președinte al Consiliului Județean Suceava, Ioan Balan, deputat de Suceava și Ion Lungu, primar al municipiului Suceava, au depus coroane de flori la bustul lui Iancu Flondor, amplasat îm Anuil Centenar – 2018, în vecinătatea Palatului Administrativ din Suceava.

Gheorghe Flutur a transmis un mesaj de suflet tuturor bucovinenilor: ”Ca bucovinean, sunt mândru că m-am născut în aceste ținuturi și mă înclin în fața înaintașilor. Vă respect ca oameni gospodari, oameni credincioși și toleranți, modele de viață pentru toți românii.

Bucovina este Grădina Maicii Domnului, Bucovina este un ținut al toleranței și al înțelegerii, Bucovina este un ținut al muncii bine făcute, Bucovina este o oază unde ne vin foarte mulți turiști, este un loc al inițiativei și dezvoltării, este un ținut al autenticului și tradiționalului și se mândrește o țară întreagă cu noi.

Oriunde v-ați afla, dragii mei bucovineni, fie aici în țară, fie în străinătate, vă transmit astăzi, de aici de la Suceava, un gând de bine și La mulți ani tuturor! La mulți ani scumpa mea Bucovină, la mulți ani dragii mei bucovineni”.

 

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *