Gheorghe Flutur la „Târgul de Toamnă – Produs în Bucovina, Produs de Cluj”: ”Vom cere viitorului Guvern să găsească surse de finanțare pentru susținerea produselor bio și tradiționale”

Președintele Consiliului Județean  Suceava Gheorghe Flutur  a fost prezent astăzi la  Cluj Napoca, acolo unde a s-a deschi o nouă ediție a  „Târgul de Toamnă – Produs în Bucovina, Produs de Cluj”. De mai mulți ani Târgul de Toamnă – Produs în Bucovina” are caracter itinerant, produsele din Bucovina fiind prezentate și în alte zone ale țării precum București, Iași, Timișoara și Cluj.

Șeful administrației județene din Suceava, Gheorghe Flutur a transmis de la Cluj că va cere viitorului Guvern să găsească surse de finanțare pentru susținerea produselor bio și tradiționale.

”Nu putem doar să criticăm că nu sunt produse românești pe piață, în magazine. Autoritățile publice trebuie să aibă un rol și mai puternic în promovarea produselor românești și a produselor de zonă”, a transmis Gheorghe Flutur.

De la Suceava au participat la ”Târgul de Toamnă – Produs în Bucovina, Produs de Cluj” zeci de producători agricoli  care pe lângă oferta de pe tarabe au și preparat la fața locului gustoase mâncăruri bucovinene dar și meșteri populari ale căror produse au bine apreciate de clujeni precum și artiști populari bucovineni, care au încântat publicul cu spectacolele de cântece și dansuri din zona noastră.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.