Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Flutur, la Zvoriștea, alături de candidatul la primărie Petru Lupașcu: „Îi simt pe oameni cum îți strâng mâna, cum îți zâmbesc, cum au privirea rugătoare să faci ceva, iar acel ceva înseamnă dezvoltare și locuri de muncă. Singura rețetă este rețeta liberal

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a participat în această după-amiază, 23 mai 2024, la lansarea candidatului liberal la funcția de primar al comunei Zvoriștea, Petru Lupașcu. Evenimentul a avut loc într-un cămin cultural plin, unde oamenii l-au așteptat cu nerăbdare pe președintele Flutur. Aceștia i-au spus că doresc în sfârșit un primar liberal. Uitându-se la exemplele din Adâncata, Dărmănești, Șerbăuți, Ipotești și Moara, au toate motivele să își dorească schimbarea primarului actual, au transmis participanții la întâlnire.

Aceștia și-au exprimat așteptările: apa și canalizarea să funcționeze, gazul metan să ajungă în localitate, tinerii să fie sprijiniți de primărie și nu alungați. Sunt foarte încrezători că, datorită poziției geografice apropiate de autostradă, care va trece prin pădure la Adâncata, Zvoriștea va cunoaște o transformare radicală sub conducerea primarului liberal Lupașcu.

Gheorghe Flutur: „Îi simt pe oameni cum îți strâng mâna, cum îți zâmbesc, cum au privirea rugătoare să faci ceva, iar acel ceva înseamnă dezvoltare și locuri de muncă. Singura rețetă este rețeta liberală. Uitați-vă la administrațiile județene din Ardeal conduse de liberali și veți vedea cum Ardealul a înflorit. Uitați-vă la Suceava, un județ cu proiecte de peste 3 miliarde de euro și investiții semnificative. Haideți și dumneavoastră, locuitorii din Zvoriștea, încercați cu liberalii, că nu o să vă pară rău.”

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *