Gheorghe Flutur: lucrările la podul de peste râul Suceava, de la Vereşti la Udeşti, sunt în grafic și sper ca până la sfârșitul lunii septembrie să fie redat circulației

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost într-o nouă inspecţie la lucrările de reabilitare a podului de peste râul Suceava de la Verești – Udești.

Fiind o lucrare complexă a fost nevoie de intervenţia unei firme specializate care a adus un echipament hidraulic pentru a putea ridica tablierul de 230t al podului.

Gheorghe Flutur a precizat că „podul, construit în 1964, a fost afectat de mai multe ori de inundații.  Ce facem acum este o lucrare complexă pentru că au fost afectate reazemele grinzilor de susținere ale podului. Consiliul Județean Suceava a scos la licitație această lucrare pentru care au fost alocați 1,6 milioane lei. Lucrările sunt în grafic și sper ca până la sfârșitul lunii septembrie să fie redat circulației acest pod între Udești și Verești”.

La finalul lucrărilor se va aplica și un strat de uzură

Până la finalizarea lucrărilor la pod se poate circula pe varianta provizorie construită de noi în zonă.

Podul are o lungime de 240m și o lățime de 7m, urmând a permite circulația autovehiculelor cu o masă maximă autorizată de până la 60t.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.