Gheorghe Flutur: mâine, 24 august 2022, se va semna contractul pentru Construire Cămin Studențesc – USV, investiție de 31 de milioane de euro finanțată de Guvernul României prin CNI

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur anunță că  mâine, 24 august 2022, se va semna contractul pentru Construire Cămin Studențesc – Universitatea Ștefan Cel Mare din Suceava, o investiție de 31 de milioane de euro finanțată de Guvernul României prin CNI.

Gheorghe Flutur a transmis că se bucură că s-au parcurs toate etapele proiectului astfel încât mâine să poată fi semnat acest proiect foarte important.

”Căminul va oferi cazarea unui număr de peste 800 de studenți în peste 400 de camere. Investiția, compusă din trei corpuri de clădire, va cuprinde și spații pentru administrație, spațiu pentru petrecea timpului liber, spălătorii, săli de lectură și oficii cu locuri de luat masa. Camerele sunt spațioase și sunt prevăzute cu grup sanitar propriu și dotări specific de mobilier”, a precizat Flutur.

Amintim că mâine și poimâine este anunțată la Suceava vizita premierului Nicolae-Ionel Ciucă.

PROGRAMUL PREMIERULUI NICOLAE-IONEL CIUCĂ ÎN JUDEȚUL SUCEAVA  – anunțat de CJ Suceava, pentru ziua de Miercuri, 24 august 2022 august de  este următorul:

  • Ora 17:00 Vizitarea Centrului Medical de Radioterapie din incinta Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava. În acest context, vor fi prezentate proiectele pentru realizarea pavilioanelor pentru oncologie, pediatrie și boli infecțioase, pregătite pentru a fi depuse spre finanțare din PNRR.
  • Declarațiile susținută de premier la finalul vizitei vor fi transmise live pe conturile de Facebook și YouTube ale Guvernului și pe canalul de distribuție al Palatului Victoria.
  • Ora 17:45 Participare la semnarea contractului de execuție a lucrărilor de consolidare, restaurare și reabilitare a Palatul Administrativ Suceava, finanțare prin Compania Națională de Investiții.

Programul vizitei premierului Nicolae-Ionel Ciucă pentru joi 25 august 2022, urmează să fie anunțat.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other