Gheorghe Flutur, mesaj la debutul campaniei electorale pentru un nou mandat la președinția Consiliului Județean: Puneți-mă la treabă!

Gheorghe Flutur, candidatul Partidului Național Liberal pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Suceava a transmis un prim mesaj electoral sucevenilor care vor participa la scrutinul din  27 septembrie 2020, când  vor avea loc alegerile locale.

Prezentăm în cele de urmează, conținutul acestui mesaj:

Dragi suceveni, peste o lună de zile, pe 27 septembrie, sunt alegeri locale în România. Vă rog să acordați un vot pentru președinția Consiliului Județean Suceava pentru mine și pentru echipa mea. Am fost și voi fi alături de dumneavoastră la bine și la greu. Am petrecut multe lucruri împreună. Doresc din tot sufletul meu aducerea la normalitate a Sucevei după greaua încercare din pandemie. Am făcut împreună cu dumneavoastră multe lucruri bune pentru modernizarea acestui județ. Vin cu experiență, cu hotărâre, cu energie, cu bună credință, cu frică de Dumnezeu, să ajut județul meu drag, Bucovina mea dragă. Puneți-mă la treabă!

Am proiecte mari pentru județul Suceava. Vă rog să mă judecați după ceea ce am făcut pentru acest județ până acum. Am un program foarte ambițios cu echipa mea de consilieri județeni. Cu echipa mea de primari minunați din județul Suceava, pentru dezvoltarea zonei. Mă refer la bunăstarea dumneavoastră, la confortul și siguranța dumneavoastră.  

Investițiile mai care urmează în județul Suceava se referă atât la Spitalul Județean, un spital de copii și un spital de boli infecțioase. La Aeroportul Suceava construirea unui nou terminal și dublarea numărului de pasageri care să zboare de pe Aeroportul  de la Salcea.  Pentru drumurile județene, doresc să terminăm rețeaua  de drumuri care trebuie modernizată. O treime din populația județului este prinsă în marele proiect de apă și canalizare. Aducerea gazului metan la încă cel puțin atâta populație cât este astăzi racordată în județul Suceava.  Proiecte turistice de promovare a Bucovinei, a întregului județ, de asociere a stațiunilor de interes național, care să aducă și mai mulți turiști. Și nu în ultimul rând, marile proiecte de autostrăzi. Vreau de numele meu și al echipei mele să se lege autostrada Suceava de București unde lucrurile au intrat în linie dreaptă și autostrada care leagă Suceava de Vatra Dornei și Occident. Sunt proiecte extrem de ambițioase. Am proiecte pentru tineri, pentru oameni în vârstă, pentru Universitate, pentru școli, pentru mediul de afaceri.

Doresc, și mă știți bine, că sunt un om implicat. Așa am fost toată viața. De aceea vă chem cu prietenie și cu mult respect să veniți alături de mine, să dați un vot pe 27 septembrie, pe poziția 2 a buletinului de vot, pentru Gheorghe Fluture președinte al Consiliului Județean Suceava și pentru echipa mea, la Consiliul Județean Suceava. De asemenea, vă cer un vot pentru echipa de primari liberali din județul Suceava, oameni de toată isprava, cu care doresc să fac parteneriat. Parteneriat voi face cu toată lumea pentru binele județului Suceava.

Doresc o relație bună cu societatea civilă, cu Biserica, cu sindicatele, cu patronatele, cu familiile oamenilor și voi lupta pentru ca oamenii să fie respectați.  Doamne ajută!

Gheorghe Flutur

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *