Mopan Suceava
ActualitateAdministratie

Gheorghe Flutur: ministrul Finanțelor a semnat indicatorii tehnico-economici pentru sectorul Pașcani – Suceava al autostrăzii A7

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a transmis că în această după amiază a primit confirmarea de la ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, că a semnat indicatorii tehnico-economici pentru sectorul Oașcani – Suceava al autostrăzii A7.

 

”Săptămâna aceasta lucrurile s-au aliniat pentru județul Suceava. Astăzi am avut mai multe discuții cu ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, despre A7 și, în după-amiaza aceasta, m-a anunțat că a semnat indicatorii tehnico-economici pentru Pașcani – Suceava. O autostradă enorm de mult așteptată de suceveni, un tronson de 62 km cu o valoare de 1,82 miliarde de euro.

Sunt atât de legat de acest proiect al autostrăzii încât simt nevoia să împărtășesc bucuria cu sucevenii mei. Sunt convins că în ședința de guvern se va aproba demararea lucrărilor de proiectare și execuție pentru această bucată de autostradă și în felul acesta județul Suceava vede luminița de la capătul tunelului, după ce ieri Guvernul României a aprobat un tronson de pe Autostrada Nordului, varianta ocolitoare Păltinoasa – Gura Humorului – Frasin. Da! În felul acesta trecem de la mult așteptata autostradă a domnului Ștefan Mandachi la o perspectivă a două autostrăzi, nord-sud, Siret – Suceava – Pașcani, și est-vest, Suceava – Vatra Dornei.

Am văzut și declarația ministrului de finanțe și vreau să îi mulțumesc în numele sucevenilor. Îi mulțumesc ministrului transporturilor, Sorin Grindeanu, primului ministru, Marcel Cioacu, dar și celorlalți care au contribuit la demararea Autostrăzii Moldovei, Autostrada A7, care leagă Bucureștiul de Suceava și Siret. Personal simt că am fost util atât eu cât și Consiliul Județean și am făcut ca acest proiect să aibă documentația finalizată. Redau și comunicatul Ministerului de Finanțe”, a transmis Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *