Gheorghe Flutur: municipiul Rădăuți va avea centură până la sfârșitul anului. S-au aprobat exproprierile pentru finalizarea lucrărilor la șoseaua de centură

În ședința de Guvern de ieri a fost adoptată HOTĂRÂREA privind declanșarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar, necesare pentru relocarea utilităților, care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național „Centura municipiului Rădăuți”, expropriator fiind statul român reprezentat de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, prin Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – S.A.

Sumele individuale estimate de către expropriator, aferente despăgubirilor pentru imobilele proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar, se alocă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, în conformitate cu Legea bugetului de stat pe anul 2020.

Gheorghe Flutur a precizat că ”singurul lucru care mai era de rezolvat în legătură cu finalizarea lucrărilor la Centura municipiului Rădăuți, mutarea unor conducte de gaz, va putea fi făcut odată cu adoptarea acestei Hotărâri de Guvern.

Este clar, Guvernul PNL s-a concentrat foarte bine și asupra acestei investiții din județul nostru, astfel încât municipiul Rădăuți va avea centură până la sfârșitul anului”.

”Finanțarea a trecut pe fonduri europene. Lucrarea, monitorizată și de specialiști de la nivelul UE, este de înaltă calitate.

Mai sunt de executat circa 3 km, iar din cele 7 sensuri giratorii, 4 sunt deja făcute”, a mai spus Flutur.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.