Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean: Tot mai multe localități din județul Suceava se pregătesc pentru racordare la gaz metan

Președintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a semnat certificatul de urbanism pentru extindere de rețele de distribuție a gazelor naturale în mai multe localități, situate în bazinul Solca. Este vorba despre orașele Solca şi Milișăuți și comunele Arbore, Burla, Iaslovăț și Volovăț.

Același act a fost emis pentru mai multe localități situate pe Valea Solonețului și pe Valea Sucevei – orașul Cajvana și comunele Botoșana, Cacica, Comănești, Grănicești și Pârteștii de Jos.

”Recent, ca urmare a solicitării adresate de comuna Fundu Moldovei, a fost emis certificatul de urbanism pentru înființarea unei rețele de distribuție gaze naturale, investiție amplasată pe două unități administrativ-teritoriale, respectiv comunele Pojorâta și Fundu Moldovei. De asemenea, a mai fost semnat certificatul de urbanism pentru extinderea rețelei de gaze naturale pe teritoriul orașelor Salcea și Liteni și al comunelor Udești, Verești și Fântânele”, a anunțat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

El a mai transmis că, în  vederea înființării de rețele de distribuție în județul Suceava, aceleași documente au fost emise în ultima perioadă și pentru comunele Forăști (satele Forăști, Antoceni, Oniceni, Roșiori, Ruși, Uidești, Țolești, Manolea și Boura), Rădășeni, Cornu Luncii, Adâncata, Hănțești, Forăști și Valea Moldovei sau pentru Zamostea, Zvoriștea (satele aparținătoare Zvoriștea, Șerbăuți, Dealu, Buda, Stânca și Slobozia) și Bălcăuți (satele aparținătoare Bălcăuți, Gropeni, Negostina) pentru studiu de fezabilitate și pentru autorizarea lucrărilor de construcții.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *