Gheorghe Flutur, președintele PNL Suceava: ”Cei care au votat să plece un guvern, cred că trebuie să meargă până la capăt”

După o ședință scurtă  de Consiliu Județean, la finalul căreia s-a tras concluzia că toate punctele de pe ordinea de zi, inclusiv punctul suplimentar  privind reconfigurarea deciziei de cofinanțare pentru drumurile județene ce pleacă de la  Gălănești prin cele două  Frătăuțiuri, Noi și Vechi,  Bilca, Vicovu de Sus  trebuie să fie votate,  președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a acceptat că  trebuie oferite măcar sugestii, dacă nu răspunsuri la întrebările legate de noua structură guvernamentală.

Mai ales că, această nouă  prelungită suită de negocieri, nu le va face bine nici unuia dintre  pacienții politici așezați acum pe masa de operație a electoratului.

Gheorghe Flutur a arătat că: ”Cei care au votat să plece un guvern, cred că trebuie să meargă până la capăt, să găsim o soluție alternativă fiindcă  România trebuie guvernată. Provizoratul și interimatul trebuie curmat. Toată lumea așteaptă ca cei care au pornit demersul și care l-au semnat și l-au adoptat, să îl ducă până la capăt, aceasta este părerea mea.

 Dacă cineva dintre ei s-ar răzgândi, va trebui să explice. Noi trebuie să facem o formulă rapidă și să se facă bugetul. Oamenii din primării,  firmele, să pregătească programele pe anul viitor, avem absorbții bani europeni, eu aștept cu sufletul la gură să se deblocheze fondurile la ministerul fondurilor europene, un proiect de peste 240 de milioane de euro pentru apă și canal. Am propus  și o cofinanțare de 7% din partea noastră. Am văzut că la Craiova și Timișoara s-a dat drumul, așteptăm și noi să aducem o veste bună și la Șcheia unde oamenii și-au făcut case dar nu au apă și canal, și la Marginea, și la Vicovu de Sus, peste tot unde avem astfel de nevoi. Acestea sunt problemele pe care le aștept să fie rezolvate”, a transmis președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *