Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Flutur, prezent la podul de la Milișăuți: „În sfârșit se conturează pentru șoferi finalul coșmarului ocolirii acestui pod. A durat prea mult, asta din cauza bâlbâielilor celor de la CNAIR, care s-au ocupat de proiectare pe drumurile naționale”

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent la podul de la Milișăuți, unde ieri și azi s-a turnat stratul de beton care prinde armătura de fier și creează patul podului rutier.

”Au mai rămas de turnat capetele de pod. Se va aștepta 28 de zile întărirea betonului și maturizarea tehnică a acestuia. În paralel se va lucra la mâna curentă pe o parte și pe cealaltă a podului, după care se vor turna doua straturi de asfalt și undeva pe finalul lunii iunie podul va fi circulabil.

În sfârșit se conturează pentru șoferi finalul coșmarului ocolirii acestui pod. A durat prea mult, asta din cauza bâlbâielilor celor de la CNAIR, care s-au ocupat de proiectare pe drumurile naționale”, a transmis Flutu.

În același timp, a mai transmis Flutur, „tot pe drumuri naționale se lucrează între Horodnic de Sus și Voitinel. Am revenit printr-o nouă adresă la CNAIR pentru amenajarea sensurilor giratorii de la Horodnic de Sus, Marginea și Spătărești. Traficul în aceste zone este foarte intens, au fost multe accidente de circulație și este obligația celor de la drumuri naționale să fluidizeze traficul în așa fel încât să fie redus numărul de accidente rutiere. Îi așteptăm pe cei de la drumuri naționale și pe drumul Rădăuți – Gălănești – Vicovu de Jos, pentru că au bani din memorandumul aprobat încă de anul trecut de guvern pentru drumurile spre frontiera cu Ucraina. Nici drumul național Rădăuți – Ratoș nu arată deloc bine și nici drumul național Solca – Clit – Arbore”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *