Gheorghe Flutur: Proiecte de infrastructură rutieră în valoare de 287 milioane de lei, vor fi depuse prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” de județul Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a anunțat că în ședința de săptămâna viitoare a deliberativului județean vor fi introduse pe ordinea de zi mai multe proiecte în vederea depunerii cererilor de finanțare pentru mai multe proiecte de modernizare a unor drumuri județene prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Este vorba despre lucrări de modernizare de drumuri județene, realizare de poduri precum și ample lucrări de consolidare. Valoarea totală a proiectelor este de peste 287 de milioane de lei.

Drumurile modernizate vor trece prin 25 localități din întreg județul, care au peste 65.000 de locuitori. Aceste fonduri vor completa sumele importante de bani pe care administrația județeană le-a alocat deja pentru modernizarea mai multor drumuri județene, astfel încât vom avea o modernizare de amploare a drumurilor din întreg județul”, a declarat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *