Gheorghe Flutur, reales în fruntea PNL Suceava. Ioan Balan și Ion Lungu sunt prim-vicepreședinți. Sprijin total pentru Florin Cîțu la alegerile naționale din 25 septembrie

Gheorghe Flutur a fost reales președintele al organizație județene a Partidul Național Liberal Suceava în urma votului de astăzi din cadrul Conferinței județene de alegeri.  S-au finalizat alegerile în Filiala PNL Suceava. După ce a fost investit cu un nou mandat în fruntea Filialei județene PNL,  Gheorghe Flutur, a mulțumit tuturor delegațiilor pentru încrederea acordată. ”Biroul Politic Județean are o echipă de excepție, crescând ponderea aleșilor locali, în special a primarilor, din toate zonele județului. În județul Suceava, 57 din primari au câștigat alegerile cu sprijinul PNL și 19 din cei 37 de consilieri județeni sunt PNL. De asemenea, este de remarcat diversitatea profesiilor și ocupațiilor membrilor BPJ”, a transmis Gheorghe Flutur.

 El a arătat că  mesajul noii conduceri de la Suceava este de susținere totală a lui Florin Cîțu pentru alegerile din 25 septembrie pentru funcția de Președinte al Partidului Național Liberal. ”Ne punem speranța în capacitatea premierului Florin Cîțu de a veni cu un suflu nou, ca președinte, foarte necesar în vederea câștigării tuturor alegerilor din 2024. Organizația PNL Suceava are un număr mare de delegați la congresul din 25 septembrie, fiind în primele 10 organizații din țară. Sunt convins că vocea noastră, a liberalilor suceveni, va conta în PNL. Prezența astăzi, la Suceava, a unei echipe liberale puternice, cu numeroase de personalități, arată aprecierea de care se bucură organizația PNL Suceava în partid” a spus președintele organizației județene a Partidului Național Liberal, Gheorghe Flutur.

În urma voturilor exprimate de delegați, în Biroul Politic Județean (BPJ) al PNL, Gheorghe Flutur este președinte iar Ioan Balan și Ion Lungu – prim-vicepreședinți. Vicepreședinți au fost aleși: Dumitru Pardău, Dumitru Mihalescul, Irina Vasilciuc, Gheorghe Niță, Vasile Tofan, Bogdan Loghin, Mihăiță Negură, Adrian Popoiu. Membri ai BPJ au fost aleși: Marcela Bîrsan, Mugurel Bocancea, Ilie Boncheș, Dan Chidoveț, Cezar Ciornei, Viorel Cucu, Grațian Gherghel, Lucian Harșovschi, Ilie Vasile, Decebal Isachi, Radu Pentiuc, Neculai Perju, Tudor Plăcintă, Eduard Wendling, Tudor Zdrob. Georgiana Tabarcea va fi trezorier, Corneliu Crăciunescu -președintele Curții de Arbitraj Județean și Ioan Moraru -președintele Comisiei Județene de Revizie și Cenzori. (foto: svnews.ro)

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *