Mopan Suceava
Actualitate

Gheorghe Flutur și-a depus oficial candidatura pentru cel de-al patrulea mandat de președinte al Consiliului Județean Suceava. Lista echipei PNL de candidați pentru posturile de consilieri județeni

Președintele CJ Suceava, liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, și-a depus, oficial, în cursul zilei de joi, 18 aprilie 2024, candidatura pentru cel de-al patrulea mandat de președinte al Consiliului Județean Suceava.

La conferința de presă organizată imediat după depunerea documentelor oficiale, la sediul administrativ al Muzeului Național al Bucovinei, Flutur și-a prezentat echipa de candidați pentru posturile de consilieri județeni, listă deschisă de  Gheorghe Flutur, urmat de administratorul public al județului, Irina Vasilciuc, și de vicepreședintele CJ, Niculai Barbă. Alături i-au fost și primarul Ion Lungu, viceprimarul Lucian Harșovschi, deputații Ioan Balan și Bogdan Gheorghiu, senatorul Daniel Constantin Cadariu, primarul de Adâncata, Viorel Cucu, prefectul Alexandru Moldovan, vicepreședintele CJ Vasile Tofan.

„Cu Doamne ajută mi-am depus candidatura pentru președinția Consiliului Județean Suceava, iar aici lângă mine vine o echipă foarte puternică. De fapt, eu fac parte, de o bucată bună de vreme, din echipa sucevenilor și ce vedeți lângă mine, cu drag spun că este echipa mea. Peste 50000 de  semnături au fost adunate pentru susținerea candidaturii mele, semnături din tot județul, și le mulțumesc tuturor celor care au semnat, și aproape 50.000 de semnături au fost și pentru lista de consilieri județeni. Un început bun, promițător și cu foarte multe obligații și responsabilități din partea mea și a noastră”, a spus Gheorghe Flutur.

El a subliniat faptul că  în echipa sa, vârsta medie este de 47 de ani, cu spirit de glumă amintind de vârsta sa, mulțumindu-le celor care au acceptat să facă parte din echipa sa și, în același timp, mulțumindu-le și celor care au fost până acum în echipa sa.
În primii zece candidați sunt patru doamne: „Este Irina Vasilciuc, pe care o voi susține alături de Niculai Barbă pentru vicepreședinți ai Consiliului Județean Suceava, așa cum am mai spus. Apoi, sunt alături de noi pe doamna doctor Elena Tătăranu, prof. univ. Otilia Clipa, dar și doamna avocat Dana Mitrea. De asemenea, pe listă sunt oameni din tot județul, cu reprezentare acoperită pe raza întregului județ”, a arătat Flutur.

”Eu candidez  pentru continuarea marilor proiecte în primul rând din județul Suceava și aici mă refer la fericita postură în care suntem azi când autostrăzile devin certitudine și A7 și A14 Autostrada Nordului dar mai e de bătut drum la București, mai este de împins ca să se întâmple efectiv.  Și mandatul acesta va fi un mandat cert pentru așa ceva, și pentru drumul expres Suceava-Botoșani, și pentru alte investiții în infrastructura de drumuri precum drumul paralel cu frontiera cu Ucraina.

Mandatul acesta va ”un altfel de mandat” pentru că va trebui să punem accent mai mult pe reindustrializarea județului, pentru că nu o să fie argumente că nu avem autostradă. Ce facem la capătul autostrăzii, depinde de mine și de echipa mea la Consiliul Județean Suceava și va trebui să devenim mult mai ofensivi”, a transmis Flutur.

Nu au fost trecute cu vederea, în discursul președintelui Flutur, proiecte pentru siguranța și creșterea bunăstării și a nivelului de trai al oamenilor.

„Oamenii așteaptă de la noi un trai mai bun, iar pentru că am investit în celelalte mandate mult, simt că se poate închide cercul atunci când mai multe locuri de muncă se vor deschide aici”, a arătat președintele Consiliului Județean.

Flutur a mai spus că nu renunță la ideea sa de a crea condiții pentru reîntoarcerea acasă a celor din Diaspora. ”Va trebui să pregătim programe speciale de la cele pentru copilașii acestora până la cele pentru familii ca să se întoarcă acasă. Să construim motive ca să se întoarcă și avem suficiente motive, iar autostrăzile ne dau un argument în plus”.

­­­­­LISTĂ CANDIDAȚI PNL PENTRU ALEGEREA  CONSILIULUI JUDEȚEAN SUCEAVA,  DIN DATA DE 9 IUNIE 2024

1 FLUTUR GHEORGHE PREȘEDINTE CJ SUCEAVA
2 VASILCIUC IRINA ADMINISTRATOR PUBLIC AL JUDEȚULUI
3 BARBĂ NICULAI VICEPREȘEDINTE CJ SUCEAVA
4 TĂTĂRANU ELENA MEDIC
5 CLIPA OTILIA CADRU DIDACTIC UNIVERSITAR
6 PLĂCINTĂ TUDOR INGINER SILVIC
7 BADELIȚĂ IOAN MANAGER
8 TIBEICĂ SILVIU-CĂTĂLIN MEDIC SPECIALIST/CADRU DIDACTIC
9 CIOATĂ MIHAI PROFESOR
10 MITREA-MUNTEAN ROZMENI-DANIELA AVOCAT
11 NIȚĂ MARIN-GHEORGHE ANTREPRENOR
12 TOFAN VASILE VICEPREȘEDINTE CJ SUCEAVA
13 DOMINTE RADU ANTREPRENOR
14 TITIANU TUDOREL-CONSTANTIN CONSILIER JURIDIC
15 HARJA GABRIEL-GHEORGHE ANTREPRENOR
16 JURAVLE MARIUS-VASILE ANTREPRENOR
17 MORARU MIHAI-LIVIU EXPERT FONDURI EUROPENE
18 BERAR DUMITRU INGINER MECANIC
19 LUCHIAN CONSTANTIN VICEPRIMAR
20 CANURĂ ROMEO-CRISTIAN JURIST
21 CRĂCIUNESCU CORNELIU-CEZAR AVOCAT
22 MARIAN CĂTĂLIN-DUMITRU ANTREPRENOR
23 SOLONAR CIPRIAN-FLORIN REPREZENTANT COMERCIAL
24 VIȚEGA NARCISA-AMEDEIA EXPERT PROGRAME
25 ZUP MARIUS-CONSTANTIN ANTREPRENOR
26 TODORESE DOINA-MIRELA AVOCAT/ PRACTICIAN ÎN INSOLVENȚĂ
27 TÎRNOVEANU NICOLAE INGINER SILVIC
28 ZĂHĂRESCU MARIAN-ALEXANDRU CONSILIER
29 TODEREANU MARIA DIRECTOR
30 SALUP-RUSU ALEXANDRU-MARIAN CONSILIER
31 DIMA VICTORINA MEDIC
32 ANTON NICOLAE-CIPRIAN DIRECTOR
33 CIORNEI CEZAR-GABRIEL ANTREPRENOR
34 ROIBU CĂTĂLIN-CONSTANTIN CADRU DIDACTIC UNIVERSITAR
35 ȘOPTICĂ CRISTINEL CONSILIER JURIDIC
36 PUIU ADRIAN-NICOLAE DIRECTOR
37 ALEXIEVICI RAUL-MIHAI AUDITOR INTERN
38 UNGUREANU ADRIAN PROFESOR
39 GHERGHEL DECEBAL-GRAȚIAN VICEPRIMAR
40 BERENȚAN CORNELIU-PETRU VICEPRIMAR
41 FOCȘĂNEANU ILIE-ALEXANDRU ANTREPRENOR
42 ȘULEA ALEXANDRU INSPECTOR DE SPECIALITATE
43 SAUCIUC DAN-VASILE VICEPRIMAR
44 BUTNARIU DIANA INSPECTOR
45 CORLECIUC CĂLIN-NICUȘOR GESTIONAR

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *