Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Flutur și Angelica Fădor, lansări de candidați – Petru Jecalo și Marian Mehno, întâlniri cu cetățenii la Moldova-Sulița și Izvoarele Sucevei

Traseul întâlnirilor cu locuitorii județului Suceava a fost continuat azi, 28 mai, la Moldova-Sulița și de la Izvoarele Sucevei.
Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, împreună cu deputatul Angelica Fădor, au participat astăzi dimineață la lansarea candidaturilor pentru un nou mandat a primarilor liberali din cele două localități.

La Moldova Sulița, președintele Flutur împreună cu primarul Petru Jecalo s-au întâlnit cu mai localnicii care erau veniți la piața săptămânală. Au fost discutate problemele muntenilor și, în mod special, nevoia de continuare a asfaltării drumurilor.

Sătenii au fost bucuroși să afle că există proiecte în derulare pentru asfaltarea a kilometri de drumuri principale și secundare. De asemenea, au fost informați despre programul masă caldă în școli de care vor beneficia copiii și că în zilele următoare vor primi un microbuz școlar nou. Flutur i-a informat pe cei prezenți la întâlnire și despre perspectiva deschiderii punctului de frontieră de la Izvoarele Sucevei.

Petru Jecalo, medic veterinar de profesie, este unul dintre primarii extrem de iubit și apreciat de oameni, bucurându-se de un sprijin mare în rândul populației, care sunt convinși că este singura opțiune pentru a continua proiectele de dezvoltare a localității.

La Izvoarele Sucevei, președintele Flutur împreună cu echipa de campanie au fost mai întâi în piața din Brodina de Sus, unde au inspectat drumurile proaspăt asfaltate, pentru porțiunea de 10 km rămasă în lucru, asigurând localnicii că se va rezolva în perioada următoare.

Au fost vizitate școlile și grădinițele modernizate în mandatul primarului Mihail Mehno, care chiar azi a semnat noi proiecte pentru modernizarea altor tronsoane de drum, cel mai important fiind cel dinspre Bobeica spre Cârlibaba, așteptat de mult timp.

Izvoarele Sucevei este o localitate cu primărie modernă, cămin cultural modern, școli moderne, locuri de joacă pentru copii și grădinițe, având un parc auto de 15 utilaje necesare pentru diverse intervenții. Aceasta reflectă o schimbare radicală a localității de la granița cu Ucraina. Drumul județean care vine de la Câmpulung spre Izvoarele Sucevei a fost recent modernizat până la graniță, printr-un program transfrontalier în colaborare cu vecinii ucraineni, care au modernizat și ei drumul. Aceasta deschide perspectiva deschiderii rapide a unui punct de frontieră, iar zona Izvoarele Sucevei va deveni atractivă din punct de vedere economic, comercial și turistic.

Primarul Mihail Mehno a realizat toate aceste lucruri împreună cu viceprimarul Marian Mehno, care este candidatul liberal la funcția de primar în momentul de față.

Președintele Flutur a vorbit despre schimbarea elegantă de generații, ștafeta trecând de la Mihail Mehno la Marian Mehno, un model liberal de trecere de la o generație la alta, și a cerut locuitorilor din Izvoarele Sucevei să voteze pentru acest tânăr, un vot care înseamnă garanția dezvoltării localității alături de echipa sa. De asemenea, Flutur a cerut un vot pentru președinția Consiliului Județean Suceava.

Nu în ultimul rând, președintele Flutur a adus aprecieri și mulțumiri deputatului zonei de munte, Angelica Fădor, care a fost un sprijin continuu, real și la timp pentru primarii acestei zone și nu numai.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *