Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Flutur și Bogdan Loghin, din nou pe șantierele Rădăuțiului, la Centrul social pentru copii care suferă de autism și în centrul civic

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost astăzi, 29 mai 2024, din nou în Rădăuți, împreună cu primarul Bogdan Loghin, într-o verificare a lucrărilor de pe șantierele din municipiu.

Vizita a început la Centrul social pentru copii care suferă de autism, un proiect de 800.000 de euro, finanțat din fonduri europene pe Grupul de Acțiune Locală (GAL) Rădăuți, unde s-au făcut investiții în cabinete pentru copii, o sală de sport corespunzătoare, dușuri și băi, urmând să fie amenajate și terenuri de joacă pentru copii.

„Este o investiție unică în județul Suceava, cu adresabilitate, sunt convins, pentru copii din întregul județ. De asemenea, tot pe aceste tipuri de proiecte, Primăria Rădăuți a făcut o grădiniță de 40 de locuri”, a spus Gheorghe Flutur.

Președintele Gheorghe Flutur a vizitat șantierul de modernizare a centrului civic al orașului, unde au fost aduse deja conductele pentru colectarea apei pluviale, s-a contractat pavajul, granitul pentru toată zona centrală și va începe cu îngroparea cablurilor, care în momentul de față sunt agățate pe stâlpi.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *