Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Flutur și Bogdan Loghin, întâlnire, pe șantier, cu constructorul și cu reprezentații ACET, în zona centrală din Rădăuți

Luni de dimineață, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur a avut o întâlnire cu constructorul în zona centrală din Rădăuți și cu reprezentații ACET Suceava și ai firmei care amenajează zona.

„Aşa cum le-am promis de săptămâna trecută că voi fi foarte des pe acest șantier, am revenit. Lucrurile evoluează bine, Acetul trebuie să facă racorduri la conducte de apă pluvială, vor fi foarte multe descărcări de pe acoperișuri de la clădirile din centru, care din păcate veneau pe strada până acum. Zona centrală avea nevoie de aceste intervenții pentru că era o zonă neracordată corespunzător la canalizarea orașului. Venea vitanja periodic să golească zona respectivă, iar acum s-au tras ramificații de apă și canalizare la toate magazinele și locuințele, inclusiv spre piața alimentară din Rădăuți, care, din păcate, nu avea așa ceva. De asemenea, au fost somate firmele care au cabluri pe stâlp, ca zilele viitoare se vor demonta și se vor îngropa subteran, lucru care schimbă aspectul centrului orașului, se vor pune lampadare noi moderne așa cum s-a făcut în Vatra Dornei la sfârșitul anului trecut”, a spus Gheorghe Flutur.

Acesta a mai precizat că, are asigurări din partea constructorului că este în curs de contractare a granitului pentru trotare de circa 8000 de m pătrați. „Va fi o lucrare gospodărească, de calitate care, și va schimba categoric fața Rădăuțiului și în special al centrului civic”, a precizat Flutur.

Prezent a fost și primarul Bogdan Loghin și echipa din primărie care, de altfel, zilnic este pe șantiere pentru a grăbi lucrările și a urmări calitatea lor.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *