Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Flutur și Daniel Cadariu prezenți la lansarea candidaturilor a doi liberali de nota 10, Vasile Mucilenița și Pavel Daniel, la Fântâna Mare și Bogdănești

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent la lansarea candidaturilor de primar a doi liberali de nota 10, astăzi, la Fântâna Mare și Bogdănești.

La Fântâna Mare, unde a fost prezent și senatorul Daniel Cadariu, actualul primar, un veteran cu multe mandate, care a transformat radical comuna Fântâna Mare, Vasile Mucilenița și-a lansat candidatura pentru un nou mandat.

Vasile Mucilenița are proiecte pe fonduri europene pe toate capitolele, de la parc de panouri fotovoltaice, la apă-canal, colectarea deșeurilor, modernizarea școlilor sau creșterea siguranței populației.

Președintele Gheorghe Flutur a apreciat onestitatea acestui primar, foarte buna pregătire în domeniul administrației și cunoașterea legislației, fiind un primar care poate da oricui consultanță în domeniul administrației.

Alături de Gheorghe Flutur, Vasile Mucilenița a asigurat că va continua introducerea canalizării la Praxia, la Spătărești, va continua repararea și modernizarea drumurilor din comună, iar  la orizont se anunță o investiție de proporții a unor investitori străini care vor construi o clinică în valoare de peste 100 mil. euro, pentru combaterea cancerului. Este o clinică unică în România, la care vor lucra, după estimări, 60-70 de medici. Atât pentru această investiție, cât și pentru altele, dar și pentru populația din comună, trebuie duse în zonă apă, canal și gaze naturale.

La Bogdănești, în prezența președintelui Flutur și a senatorului Cadariu, actualul viceprimar, Pavel Daniel, și-a lansat candidatura pentru funcția de primar. Au fost prezenți la întâlnire mai mulți cetățeni ai comunei, care și-au exprimat aprecierea pentru hărnicia și modestia candidatului. Tânărul candidat a lucrat în străinătate, cu familia, s-a întors acasă, iar de 4 ani este viceprimar. Daniel Pavel a transmis că vrea să pună în funcțiune sistemul de canalizare, va aduce în comună gazul metan, are în plan construcția de parcuri și locuri de joacă pentru copii, modernizarea drumurilor, asigurarea iluminatului public, construirea unui parc fotovoltaic care să aducă independența energetică a instituțiilor publice, amenajarea de drumuri de căruțe și de utilaje agricole și multe alte proiecte ambițioase. Gheorghe Flutur l-a asigurat de tot sprijinul său și de faptul că, umăr la umăr, vor face din Bogdănești o comună modernă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *