Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Flutur și Mihăiță Negură, întâlniri cu locuitorii la Câmpulung Moldovenesc: „Orașul Câmpulung Moldovenesc este pe mâni bune, mâinile unui primar gospodar și iubit de oameni. Umăr la umăr cu el contribui și eu, ca președinte de Consiliu Județean

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a început săptămâna în forță, la fel cum a și încheiat-o, în întâlniri cu locuitorii județului Suceava, azi fiind prezent în piața din Câmpulung Moldovenesc, încă de la ora 7 dimineață.

Președintele Flutur împreună cu Mihăiță Negură primarul liberal din Câmpulung Moldovenesc s-au întâlnit cu oamenii în piață, au discutat cu cumpărători, producători agricoli și cu populația municipiului.

Gheorghe Flutur: „Meritul lui Mihăiță Negură este că a menajat o piață agroalimentară nouă, modernă, care le oferă condiții civilizate atât cumpărătorilor, cât și comercianților. Această piață plină de flori este asemenea municipiul Câmpulung Moldovenesc, un oraș care a înflorit. Se fac investiții pe fonduri europene de peste 110 milioane de euro, un oraș campion. Câmpulung Moldovenesc se modernizează, centrul este modernizat, cu trotuare, peste 70% din cei peste 100 km de străzi sunt asfaltate, rețeaua de canalizare a depășit 50 km, existând și 30 km rețele de apă. De asemenea, s-au efectuat foarte multe investiții în școli, parcuri, locuri de joacă și stadion.

Orașul este pe mâni bune, mâinile unui primar gospodar și iubit de oameni. Umăr la umăr cu el contribui și eu, ca președinte de Consiliu Județean. Am modernizat drumurile spre Rarău, iar acum vom finaliza cât de repede drumul care leagă Câmpulung Moldovenesc de Codrii Seculari de la Slătioara și de Stulpicani, dar și multe alte investiții noi așteptate de câmpulungeni.”

𝐂𝐎𝐌𝐀𝐍𝐃𝐀𝐓 𝐃𝐄 𝐏𝐍𝐋 𝐅𝐈𝐋𝐈𝐀𝐋𝐀 𝐒𝐔𝐂𝐄𝐀𝐕𝐀, 𝐂𝐎𝐃 𝐀𝐄𝐏 𝟐𝟏𝟐𝟒𝟎𝟎𝟏𝟓

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *