Mopan Suceava
Administratie

Gheorghe Flutur și primarul Valentin Luță de la Horodnic de Sus, întâlnire de lucru pe șantierul drumului național care leagă Marginea de Putna. Radiografia drumurilor din zona Rădăuți

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a întâlnit astăzi cu primarul localității Horodnic de Sus, Valentin Luță, pe șantierul drumului național care leagă Marginea de Putna.

Președintele Flutur a făcut mai multe demersuri pentru modernizarea drumurilor care duc spre frontiera de la Vicovu de Sus, iar astăzi se toarnă asfalt pe ruta Marginea, Horodnic, Voitinel, Vicovu de Jos. Banii pentru aceste modernizări de drumuri sunt alocați încă de anul trecut, a precizat Gheorghe Flutur, în urma solicitării pe care am făcut-o Guvernului României, pentru care s-a întocmit și s a aprobat un memorandum în Guvern pentru suma de 100 milioane lei.

Gheorghe Flutur a mai transmis că o parte din acești bani au fost folosiți anul trecut în Vicovu de Sus, pentru asfaltarea drumului național, o parte în orașul Siret, pentru asfaltarea spre vamă și prin orașul Siret. Anul acesta se continuă cu drumul de la Horodnic de Sus – Voitinel, dar și cu asfaltarea unui tronson de la Gălănești spre Rădăuți și a drumului național Rădăuți – Dornești – Ratoș, a mai precizat președintele CJ Suceava.

„Mulțumim CNAIR și Ministerului Transportului. Îi așteptăm să continue modernizarea drumului național Solca – Clit – Marginea, care nu arată deloc bine astăzi, a drumului național care traversează Pasul Palma, dar și altor tronsoane de drum național din județul Suceava. Am discutat acest calendar cu directorul general CNAIR, Cristian Pistol, când a făcut o vizită de lucru la Suceava, săptămâna trecută”, a mai transmis Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *