Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Șoldan: 𝐏𝐫𝐢𝐨𝐫𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐢̂𝐧 𝐦𝐚𝐧𝐝𝐚𝐭𝐮𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟒 -𝟐𝟎𝟐𝟖, asfaltarea și modernizarea tuturor drumurilor județene și realizarea de variante ocolitoare la Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Fălticeni și Siret

Gheorghe Șoldan, candidatul PSD la șefia Consiliului Județean Suceava transmite că o prioritate în mandatul său o va reprezenta asfaltarea și modernizarea drumurilor județene, cât și realizarea de de variante ocolitoare la Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Fălticeni și Siret.

”Vom asfalta și moderniza toate drumurile județene și vom face variantele ocolitoare la Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Fălticeni și Siret”.

Dezvoltarea reală a unui județ depinde de drumurile lui.

Drumurile noastre județene, în starea actuală, ne-au ținut pe loc ani de zile.

Haideți să vedem realitatea tristă a acestei administrații liberale: avem încă sute de kilometri de drumuri județene pietruite sau de pământ.

Este de neconceput ca, în 2024, să vorbim încă de drumuri județene neasfaltate.

Și totuși o facem.

Infrastructura deficitară este o piedică majoră pentru dezvoltarea economică și socială a regiunii noastre.

Cu o administrație actuală care a transformat promisiunile în artă, fără rezultate importante, este timpul să trecem de la vorbe la acțiuni concrete și să încheiem odată pentru totdeauna problema drumurilor de piatră și de pământ din județ.

În calitate de viitor președinte al Consiliului Județean Suceava, principalele priorități pe care le voi avea în mandatul 2024-2028 vor fi modernizarea și asfaltarea tuturor drumurilor județene și, evident, sprijinul oferit Ministerului Transporturilor în finalizarea Autostrăzii A7 Pașcani – Suceava – Siret.

Vom atrage cât mai multe fonduri europene și guvernamentale și vom face din infrastructura rutieră a județului un exemplu de bună practică la nivel național.

Acest efort va garanta nu doar drumuri mai sigure și mai rapide, ci va stimula creșterea economică, va atrage investitori și va îmbunătăți calitatea vieții pentru toți locuitorii județului.

De asemenea, ceea ce alții doar au promis în ultimii 16 ani va deveni realitate: variante ocolitoare la Fălticeni, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei și Siret.

Pe lângă construirea variantei ocolitoare de la Gura Humorului, ai cărei indicatori tehnico-economici au fost aprobați de Guvernul Ciolacu, am avut deja discuții cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, și cu primarul Cătălin Coman pentru realizarea documentației tehnice a variantei ocolitoare a municipiului Fălticeni.

Cu sprijinul echipei PSD și în parteneriat cu administrațiile locale și cu Ministerul Transporturilor, vom atrage fonduri și pentru realizarea variantelor ocolitoare de la Siret, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei.

Evident că cel mai mare proiect de dezvoltare a infrastructurii, dar și a județului în general, va fi Autostrada A7, Pașcani – Suceava – Siret, proiect care este astăzi o certitudine datorită implicării Guvernului Ciolacu și a ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu.

  • Infrastructura transformă totul într-un județ, de la economie până la viața de zi cu zi.

Când drumurile sunt bune, totul devine mai simplu și mai sigur.

Transportul facilitează accesul la educație, sănătate și locuri de muncă.

Oamenii și produsele se mișcă mai repede și mai eficient, ceea ce înseamnă afaceri care prosperă, dar și mai puține accidente pe drumuri.

Drumurile bune fac județul nostru mai atractiv pentru turiști și investitori, aducând mai mulți bani în zonă și creând noi locuri de muncă.

Și mai bine plătite.

Când o companie vrea să se instaleze într-un județ, prima întrebare pe care o pune este despre infrastructura de transport.

În plus, cu o infrastructură modernă, și serviciile de intervenții în caz de urgențe ajung unde e nevoie mai rapid, ceea ce poate salva vieți și bunuri materiale.

Așadar, când vorbim de drumuri, vorbim de fapt de baza pe care se construiește un județ mai bun pentru toți.

Investiția în drumuri nu e doar asfalt, e un pas mare spre un viitor mai prosper și mai sigur pentru noi toți.

Infrastructura deficitară trebuie să devină istorie în Suceava.

Vreau să pun capăt acestei probleme și să transform județul nostru într-unul dintre cele mai bine conectate și dezvoltate din regiune.

Este momentul pentru o schimbare reală, este timpul să alegem acțiunea în locul demagogiei unei administrații care de prea mulți ani tot dă județul în gropi pe „drumul cel bun”.

9 iunie, Ziua Schimbării”.

 Cu încredere,

Gheorghe Șoldan

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *