Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Șoldan a discutat la Gura Humorului cu sute de humoreni problemele orașului și ale județului

Deputatul Gheorghe Șoldan, candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava a fost astăzi din nou la Gura Humorului, unde, împreună cu medicul Gelu Duprii, candidatul social democrat pentru funcția de primar al orașului, a discutat cu sute de humoreni.

” Sunt aceleași probleme, deloc puține, și nu de azi, de ieri.

Oamenii sunt nemulțumiți de curățenia din oraș, de lipsa locurilor de muncă, de birocrația din primărie, de spitalul orășenesc, de unde mai toate urgențele se trimit la Suceava, de faptul că sunt încă drumuri de pământ sau zone de case fără apă și canalizare, unde gazul pare un lux.

Șoseaua de centură?

O poveste spusă de 16 ani de același politician.

S-au ales doar cu poveștile și cozile kilometrice de mașini, mai ales în sezonul estival și de sărbători.

Turiștii? Sunt “puhoaie” doar în articolele din mass-media locală în care administrația județeană numără și firele de iarbă din jurul unităților de cazare.

Realitatea, conform statisticilor oficiale, arată că un turist nu stă mai mult de două nopți în județul Suceava, iar utilizarea capacității de cazare este de doar 28%.

Oameni buni, este nevoie de o schimbare!

La Humor s-au făcut unele investiții, dar administrația locală și-a pierdut motivația și viziunea.

Iar la județ este precum povestea cu centura. Doar vorbe. Aproximativ aceleași, din patru în patru ani.

În zeci de localități, oamenii încă aduc apă cu găleata și cară butelia în spate, în timp ce președintele Consiliului Județean ia cu copy-paste fotografii cu autostrăzi de pe internet să-și pună pe bannere.

Pe 9 iunie, dragi humoreni, ieșiți la vot! Acesta este cel mai important pas! Schimbați administrația la Primăria Gura Humorului și la Consiliul Județean!

Venim cu o echipă tânără, cu viziune, determinare, proiecte concrete și dorința de a ne apuca de treabă.

Că povești ați tot auzit și, zău, la capitolul ăsta, recunoaștem, nu-i întrecem.”, a concluzionat candidatul PSD la conducerea Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan.

#suceava #gurahumorului #psd #gheorghesoldan

CMF: 21240002

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *