Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Șoldan alături de Mircea Mihai, candidatul PSD la Primăria Dolhasca: „ Axialul Suceava – Dolhasca rămâne una dintre dovezile neputinței administrației județene. Chiar dacă în perioada campaniei electorale asfaltul se întinde, pe drumurile județene, mai ceva ca untul pe pâine, oamenii vor deconta la vot tot ce au avut de îndurat.

Axialul Suceava – Dolhasca rămâne una dintre dovezile neputinței administrației județene, transmite Gheorghe Șoldan, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Suceava.

Acesta a subliniat că șoferii și locuitorii din localitățile de pe traseul acestui drum strategic nu vor uita degrabă coșmarul prin care au trecut ani la rând.

„Am discutat astăzi despre acest subiect în piața din Dolhasca, unde am fost de dimineață alături de Mircea Mihai, candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului.

Chiar dacă în perioada campaniei electorale asfaltul se întinde pe drumurile județene mai ceva ca untul pe pâine, oamenii vor deconta la vot tot ce au avut de îndurat.

Vorbim despre ani de neglijență și indiferență.

Oamenii din tot județul merită drumuri sigure și moderne, nu doar promisiuni înainte de alegeri.

Ziua Schimbării se apropie.

La Dolhasca, oamenii sunt pregătiți să deconteze la vot tot ce-au îndurat în toți acești ani și să aducă schimbarea atât în administrația locală, cât și la conducerea Consiliului Județean.

9 iunie – Ziua Schimbării!”, a transmis Șoldan.

#suceava #dolhasca #psd #gheorghesoldan

Comandat de PSD OJ Suceava,

Executat de Marketing @Cevaltceva,

𝐂𝐌𝐅 𝟐𝟏𝟐𝟒𝟎𝟎𝟎𝟐

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *