Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Șoldan, alături de primarul municipiului Fălticeni, Catalin Gheorghe Coman, întâlniri cu cetățenii: „Fălticenenii își doresc o echipă social-democrată puternică la nivel local și județean”

Gheorghe Șoldan, candidatul PSD la șefia Consiliului Județean Suceava, s-a aflat ieri alături de primarul municipiului Fălticeni, Catalin Gheorghe Coman, și de colegi din PSD, în mijlocul fălticenenilor.

„A fost o ocazie numai bună să discutăm despre planurile de dezvoltare a municipiului și a județului, despre nevoile și așteptările oamenilor.

Municipiul Falticeni s-a dezvoltat mult în ultimii ani datorită implicării și eforturilor constante ale primarului Coman, un lider iubit și respectat de comunitate pentru realizările sale.

De la modernizarea infrastructurii, investiții în educație, sănătate, cultură, agrement, sport, municipiul Fălticeni a cunoscut o transformare semnificativă.

Nevoia de o variantă ocolitoare pentru Fălticeni este evidentă și face parte din planurile noastre.

Acest proiect important va contribui la fluidizarea traficului, reducerea poluării și îmbunătățirea calității vieții locuitorilor.

Cu Cătălin Coman în echipa mea, sunt convins că putem realiza multe proiecte care să transforme Fălticeniul în următorul mandat, 2024-2028.

Colaborarea noastră strânsă și viziunea comună pentru dezvoltare vor aduce schimbările de care acest oraș are nevoie.

Mesajele oamenilor pe care i-am întâlnit astăzi au fost de susținere și de încurajare.

Fălticenenii își doresc o echipă social-democrată puternică la nivel local și județean.

Haideți să construim împreună pentru Fălticeni și pentru județul Suceava!”, a transmis Gheorghe Șoldan

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *