Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Șoldan, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean: ”Primul gospodar al județului face hore, strigături, bătucite, în timp ce județul stă pe loc”

Deputatul Gheorghe Șoldan, candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava a făcut, în discursul său de lansare a candidaturii, o trecere în revistă a situației în care se află în momentul de față județul Suceava, de la numărul copiilor lăsați singuri acasă, ai căror părinți sunt plecați să muncească în străinătate, la salarii printre cele mai mici din țară ori starea drumurilor județene, el indicând actuala conducere a Consiliului Județean ca fiind responsabilă pentru această stare de lucruri dramatică:

”Suntem pe primul loc în România cu copii ai căror părinți sunt plecați la muncă în străinătate. Suntem pe penultimul loc în România la nivel de salarii. Suntem pe primul loc în Regiunea Nord- Est cu localități fără apă potabilă. Suntem pe ultimele locuri în România la Produsul Intern Brut. Săracul județ bogat!

În schimb, ce face în tot acest timp primul gospodar al județului? Face hore, strigături, bătucite, în timp ce județul stă pe loc.  În 2024, încă vorbim de drumuri județene neasfaltate, sute de kilometri de drum județean pietruit și de pământ. Am văzut un slogan zilele trecute pe care scria: ”Pe drumul cel bun”. Iar sucevenii își rup dinții în mașini, pe drumurile județene.

Suntem oare pe drumul cel bun? Eu cred că ei sunt pe contrasens.

Am un dosar cu sute de promisiuni ale lui Gheorghe Flutur, în prea mulți ani!” a declarat Gheorghe Șoldan, care a aruncat dosarul pe  jos, în aplauzele celor prezenți.

Prezent la eveniment, președintele Partidului Social Democrat, primul ministru Marcel Ciolacu a urmat la cuvânt declarând:

”Sunteți cei mai norocoși  oameni. V-ați născut în Bucovina, într-un târâm parcă rupt din rai. Dumneavoastră conservați și istoria, și credința. Dacă am fi avut și o administrație performantă la Consiliul Județean, gândiți-vă cât de mult s-ar fi dezvoltat județul dumneavoastră. Sunteți unul dintre cele mai vitregite județe, deoarece v-au plecat frații, copiii, în străinătate. Sunteți județul care a dat cea mai mare parte din diaspora românească. Sunt ferm convins că George Șoldan va fi președintele Partidului Social Democrat, la un moment dat. Acum, numai cu ajutorul dumneavoastră, va fi președintele Consiliului Județean”.

Please follow and like us:

One thought on “Gheorghe Șoldan, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean: ”Primul gospodar al județului face hore, strigături, bătucite, în timp ce județul stă pe loc”

  • Plăcintă Toader

    Și dacă faci investiții la Salina Cacica și pârtia din Vatra Dornei aduci românii acasă?
    Tu crezi ce vorbești?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *