Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Șoldan, despre Ștefan Ursaciuc, candidat pentru funcția de primar al comunei Brodina: „Ștefan Ursaciuc este omul care poate aduce schimbarea de care aveți nevoie”

”Astăzi vreau să vă vorbesc despre un tânăr remarcabil, Stefan Ursaciuc, candidat pentru funcția de primar al comunei Brodina.

La doar 30 de ani, Ștefan este hotărât să transforme comuna natală și să o promoveze așa cum merită.

Cu licență și masterat în ingineria construcțiilor, Ștefan are atât cunoștințele, cât și energia necesare pentru a face o schimbare reală.

Am discutat cu el despre dezvoltarea comunei Brodina și mi-au plăcut ideile și proiectele sale ambițioase: rețele de apă și canalizare în toate satele, electricitate în zonele izolate, școli moderne, o sală de sport și un centru cultural.

Ștefan este hotărât să asigure servicii medicale de calitate pentru toți cetățenii comunei. Mi-a povestit recent că una dintre problemele majore de pe Valea Brodinei este lipsa unei farmacii care să deservească satele din zonă.

De asemenea, absența unui mijloc de transport în comun între Brodina Centru și Brodina de Jos este o altă problemă a comunității pentru care vrea să găsească o soluție.

Printre proiectele sale se numără și înființarea unui birou de informare pentru accesarea fondurilor europene, cu scopul de a aduce cât mai multe investiții la Brodina și de a oferi consultanță gratuită antreprenorilor din comună.

Inginerul constructor Ștefan Ursaciuc vrea să modernizeze toate drumurile comunale și vicinale și să realizeze apărări de maluri de-a lungul râurilor Brodina și Suceava, pentru a preveni inundațiile și a proteja comunitatea.

Pe perioada acestei campanii v-am dat numeroase exemple de primari tineri care au făcut performanță pentru comunele lor, iar cei care i-au votat sunt mândri acum că au avut încredere în tinerețea, determinarea și viziunea lor.

Dragi locuitori ai Brodinei, pe 9 iunie aveți șansa să votați pentru un viitor mai bun.

Ștefan Ursaciuc este omul care poate aduce schimbarea de care aveți nevoie.

Pe 9 iunie, votați și Gheorghe Șoldan la președinția Consiliului Județean Suceava, pentru a putea fi alături de Ștefan, de Brodina și de fiecare comunitate din județ.

Dezvoltarea se face de la un capăt la celălalt al județului, iar împreună putem reuși”.

#suceava #brodina #psd #gheorghesoldan

Comandat de PSD OJ Suceava,

Executat de Marketing @Cevaltceva,

𝐂𝐌𝐅 𝟐𝟏𝟐𝟒𝟎𝟎𝟎𝟐

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *