Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Șoldan, întâlnire cu electoratul în Piața Centrală a Sucevei: „Primul pas pe care îl putem face este să alegem piața locală ca principal punct de aprovizionare, în locul supermarketurilor cu produse de import”

Întâlnirile zilnice cu electoratul, ale echipei de campanie a candidatului PSD la șefia Consiliului Județean Suceava – Gheorghe Șoldan, au continuat în Piața Centrală din Suceava.

Astăzi, Gheorghe Șoldan și-a început început ziua în Piața Agroalimentară din centrul Sucevei, unde a distribuit pliante despre programul echipei PSD Suceava de dezvoltare a județului și a stat de vorbă cu zeci de oameni.

Gheorghe Șoldan, din poziția de deputat a susținut mereu măsurile legislative care îi ajută pe fermierii și producătorii locali, inclusiv proiectul “Lanțul Scurt de Aprovizionare”, care obligă instituțiile de stat să achiziționeze alimente de la producătorii locali.

”Îmi doresc să câștig președinția Consiliului Județean Suceava pentru a putea sprijini și mai mult fermierii și producătorii locali.

Vreau să le asigurăm acces la fonduri și resurse, să-i ajutăm să-și dezvolte afacerile și să promovăm produsele locale.

Cumpărând de la producătorii locali, sprijinim mii de familii și mâncăm și mai sănătos.

Susținerea acestora înseamnă de fapt dezvoltarea și prosperitatea comunităților noastre locale.

Trebuie să ne unim și să sprijinim fermierii din județul nostrum”, a transmis Gheorghe Șoldan electoratului.

Acesta a precizat, că pentru aceasta, primul pas pe care îl putem face este să alegem piața locală ca principal punct de aprovizionare, în locul supermarketurilor cu produse de import.

„Haideți să arătăm că într-adevăr ne pasă și să susținem munca grea a acestor oameni”, este îndemnul lui Gheorghe Șoldan.

𝐂𝐌𝐅: 𝟐𝟏𝟐𝟒𝟎𝟎𝟎𝟐

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *