Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Șoldan, întâlnire primarul Gheorghe Nuțu și cu locuitorii din Grănicești: „ Vremea în care un singur om a condus județul trebuie să apună. Este timpul pentru o echipă care să administreze județul!”

Gheorghe Șoldan, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Suceava, continuă în forță întâlnirile cu electoratul județului, ieri după amiază fiind prezent la Grănicești la o întâlnire, la căminul cultural din comună, primarul și o parte dintre locuitorii comunei, cărora le-a mulțumit pentru că, deși într-o zi lucrătoare, la o oră nu tocmai accesibilă, și-au făcut timp să vină să discute împreună despre viitorul comunei lor.

„Proiecte de peste 13 milioane de euro au fost realizate sau sunt în curs de desfășurare la Grănicești, în mandatul 2020-2024 al primarului Gheorghe Nuțu.

Extinderea rețelelor de apă și canalizare, modernizarea școlilor, reabilitarea dispensarului medical și asfaltarea drumurilor comunale sunt doar câteva dintre inițiativele care au transformat vizibil Grăniceștiul în ultimii patru ani.

Este remarcabil să vedem cât de mult poate progresa o comunitate sub conducerea unui primar dedicat și gospodar, așa cum este Gheorghe Nuțu.

Un viitor care se prefigurează a fi unul foarte bun, mai ales că cele mai importante proiecte pentru mandatul următor al primarului Gheorghe Nuțu sunt racordarea comunei la rețeaua de gaz metan, precum și continuarea modernizării drumurilor comunale.

Aceste proiecte vor ridica cifra investițiilor în Grănicești la 20 de milioane de euro.

Cu astfel de primari în echipa mea, sunt încrezător că programul de dezvoltare a județului Suceava va fi unul de succes.

Vremea în care un singur om a condus județul trebuie să apună.

Este timpul pentru o echipă care să administreze județul!

Dezvoltarea județului înseamnă dezvoltarea fiecărei localități în parte”, a transmis Gheorghe Șoldan.

#suceava #granicesti #psd #gheorghesoldan

CMF: 21240002

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *