Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Șoldan, la Bălcăuți: Am pe deplin încredere în capacitatea lui Iulian Petru Chideșa de a moderniza Bălcăuțiul și sunt bucuros că e în echipa mea

Deputatul Gheorghe Șoldan, candidatul PSD Suceava la președinția Consiliului Județean Suceava, a participat duminică după-amiază la o întâlnire electorală la căminul cultural din Bălcăuți, în prezența a aproximativ 150 de persoane și a candidatului PSD pentru funcția de primar, Iulian-Petru Chideșa.

Viceprimar din 2016 și director dedicat al Școlii Gimnaziale Bălcăuți, Iulian-Petru Chideșa a vorbit înainte de toate despre importanța echipei în administrarea cât mai eficientă a problemelor unei comunități.

„Experiența lui în administrație și viziunea pentru dezvoltarea Bălcăuțiului sunt mai necesare acum ca niciodată, în contextul în care primăria se confruntă cu datorii semnificative.

Iulian are multe proiecte pentru Bălcăuți: de la asfaltarea tuturor drumurilor, extinderea rețelelor de apă și canalizare și înființarea rețelei de gaze naturale, la dotarea tuturor căminelor culturale din comună, susținerea ansamblurilor populare, construirea a două baze sportive și achiziționarea unui microbuz școlar.

Pentru a reuși să ducă la îndeplinire toate aceste proiecte, este esențial să fie primar și să acceseze fonduri europene și guvernamentale.

Am pe deplin încredere în capacitatea lui Iulian Petru Chidesa de a moderniza Bălcăuțiul și sunt bucuros că e în echipa mea, pentru că dezvoltarea județului se face prin dezvoltarea fiecărei localități în parte”, a transmis, cu încredere, Gheorghe Șoldan.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *