Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Șoldan la Câmpulung Modovenesc: M-am bucurat sincer să văd că foarte mulți dintre cei cu care am discutat își doresc o schimbare și au încredere în echipa noastră

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, eputatul Gheorghe  |Șoldan  a ajuns ieri după-amiază la Câmpulung Moldovenesc, unde, alături de colegi din PSD, a stat de vorbă cu zeci de localnici și a împărțit pliante conținând  programul propriu de dezvoltare al județului.

Gheorghe Șoldan l-am avut alături pe Adrian Posa, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului, un inginer minier cu peste 27 de ani de experiență la Compania Națională a Uraniului.

”Adrian vrea o schimbare pentru Câmpulung Moldovenesc și are multe proiecte pentru mandatul 2024-2028: modernizarea infrastructurii rutiere, educaționale și sportive, îmbunătățirea serviciilor medicale și publice, precum și susținerea afacerilor locale.

M-am bucurat sincer să văd că foarte mulți dintre cei cu care am discutat își doresc o schimbare și au încredere în echipa noastră.

9 iunie – Ziua Schimbării!”, a transmis Gheorghe Șoldan.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *