Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Șoldan, la Dumbrăveni: ”Dumbrăveni este dovada clară că o administrație performantă poate schimba radical o comunitate. Ioan Pavăl a înțeles că în secolul XXI nu e suficient să repari drumuri și să dai un var la căminul cultural”

Ioan Pavel, primarul de Dumbrăveni, și-a lansat candidatura pentru un nou mandat, ieri, în prezența a aproximativ 350 de persoane, la Centrul Cultural „Acad. Eugen Simion”.

Alături i-au fost deputatul Mirela Adomnicăi, candidatul la șefia Consiliului Județean Suceava Gheorghe Șoldan, senatorul Ioan Stan, senatorul George Mîndruță, candidata la europarlamentare Larisa Blanari și Secretarul de stat Gabriel Bunduc, care au participat la discuțiile despre viitorul comunei Dumbrăveni și al județului Suceava.

”Comuna Dumbrăveni va avea variantă ocolitoare, un parc central cum nu vezi nici în multe orașe și un stadion omologat UEFA cu 7.000 de locuri.

Aceasta este viziunea primarului Ioan Pavăl, unul dintre cei mai apreciați primari din județul Suceava.

Un primar social-democrat de care sunt mândru că face parte din echipa mea și alături de care vreau să dezvoltăm întregul județ.

Ioan Pavăl, unul dintre cei mai tineri viceprimari din țară la începutul carierei sale în administrație, a transformat Dumbrăveni dintr-o comună fără niciun drum asfaltat într-o localitate etalon în județ.

Datorită eforturilor sale, toate gospodăriile și instituțiile beneficiază acum de utilități, iar în curând vor începe lucrările pentru rețeaua de gaz și racorduri la fiecare gospodărie.

Locuitorii comunei se bucură de numeroase facilități: spital și policlinică, centru cultural modern, școli modernizate, sală de sport și bazin de înot olimpic”, le-a transmis Gheorghe Șoldan celor prezenți la eveniment.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre faptul că, pe infrastructură, cel mai mare proiect este cel al variantei ocolitoare, de 6 kilometri, pentru care demersurile au fost deja inițiate la Ministerul Transporturilor, iar secretarul de stat Gabriel Bunduc a confirmat astăzi, la Dumbrăveni, că acest proiect va deveni o certitudine.

Urmează asfaltarea a 15 kilometri de drumuri, finalizându-se astfel modernizarea a aproximativ 95% din infrastructura rutieră a comunei.

„Pentru următorul mandat, Ioan Pavăl plănuiește construirea unui stadion ultramodern, omologat UEFA, care va completa perfect programul nostru de promovare a sportului județean.

Proiectul parcului central din Dumbrăveni este, de asemenea, impresionant, incluzând o fântână arteziană, alei, loc de joacă pentru copii, teren de volei și patinoar pe timpul iernii.

Aceste proiecte au transformat comuna Dumbrăveni într-o localitate-model, atrăgând înapoi mulți localnici plecați în străinătate.

Astăzi, la Dumbrăveni se construiesc două noi grădinițe pentru a face față creșterii numărului de copii.

Dumbrăveni este dovada clară că o administrație performantă poate schimba radical o comunitate.

Ioan Pavăl a înțeles că în secolul XXI nu e suficient să repari drumuri și să dai un var la căminul cultural.

E nevoie de viziune și proiecte gândite pentru oameni.

Vreau, alături de Ioan Pavăl și de ceilalți primari și consilieri județeni din echipa mea, să arătăm cum putem dezvolta fiecare localitate și să transformăm județul din codaș în fruntaș.

Dumbrăveni este un exemplu național de succes.

În schimb, cu sute de kilometri de drumuri neasfaltate, cu salariile printre cele mai mici din România și primii în țară la localități fără apă potabilă și copii cu părinți plecați la muncă în străinătate, județul nostru are nevoie de o schimbare majoră.

Aceasta este diferența pe care o putem face împreună pe 9 iunie”, a transmis Gheorghe Șoldan.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *