Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Șoldan, la inaugurarea noului sediu al Primăriei Iaslovăț: „Consider Iaslovăț un model de dezvoltare locală, iar Ion Cotoară este un primar pe care mă bazez pentru a dezvolta împreună cu toată echipa noastră întreg județul”

Candidatul PSD la președinția Consiliului Județean, George Șoldan, a fost prezent duminică, 12 mai 2024, la inaugurarea noului sediu al Primăriei Iaslovăț.

El a apreciat investiția realizată cu bani de la bugetul local arătând că reprezintă nu doar o realizare remarcabilă, ci și un simbol al dedicării și eficienței administrației locale.

„Am participat ieri după-amiază la inaugurarea noului sediu al Primăriei comunei Iaslovăț. O investiție ce reprezintă nu doar o realizare remarcabilă, ci și un simbol al dedicării și eficienței administrației locale, condusă de prietenul și colegul meu, primarul Ion Cotoară.

Noul sediu, finanțat exclusiv din bugetul local, reflectă viziunea și capacitatea de bun gospodar ale primarului Cotoară, nu multe fiind primăriile din județ care reușesc să-și asigure finanțările unor proiecte de asemenea anvergură din propriile încasări.

Primarul Ion Cotoară vrea ca în locul vechiului imobil care găzduia primăria, imobil care va fi demolat, să amenajeze o clădire-muzeu, o Casă a Tineretului și o sală a căsătoriilor.

Iaslovăț nu doar că s-a dezvoltat sub conducerea lui Ion Cotoară, dar a înregistrat și cea mai mare rată de creștere a populației din județul Suceava în ultimii zece ani.

Mulți dintre cei plecați în străinătate s-au întors și și-au deschis afaceri, încurajați și de administrația locală, ceea ce a dus la o creștere semnificativă a numărului de societăți comerciale, mai mici sau mari. și, implicit, a locurilor de muncă.

Acesta este rezultatul direct al unei administrații performante care pune comunitatea pe primul loc”, a transmis Gheorghe Șoldan.

Tot ieri, deputatul Șoldan a luat parte și la cea de-a 20-a ediție a Festivalului „Flori de Măr”, aplaudând și apreciind, încă o dată, eforturile primarului Ion Cotoară pentru păstrarea tradițiilor locale.

„Modernizarea nu trebuie să excludă păstrarea identității culturale.

Consider Iaslovăț un model de dezvoltare locală, iar Ion Cotoară este un primar pe care mă bazez pentru a dezvolta împreună cu toată echipa noastră întreg județul.

Când alții ridică din umeri că nu se poate, eu vă dau cel puțin un exemplu din echipa mea.

Pe 9 iunie vreau să fiți și voi în echipa mea pentru președinția Consiliului Județean Suceava”, a transmis Gheorghe Șoldan.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *