Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Șoldan, la lansarea primarului Adrian Isepciuc: ”Este importantă primarului în realizarea proiectelor mari pentru dezvoltarea unei localități, a echipei de pe plan local, dar și cea de pe plan județean, să lucrăm împreună pentru dezvoltarea județului nostru”

Pătrăuți, încă o localitate luată la pas în itinerariul electoral al candidatului la șefia Consiliului județean Suceava, Gheorghe Șoldan, împreună cu staful PSD Suceava.

Ieri, în fața unei săli arhipline, primarul Adrian Ispeciuc și-a prezentat proiectele pentru noul mandat. Susținut de Deputații Mirela Adomnicăi, Eugem Bejenariu și Gheorghe Șoldan, Isepciuc le-a vorbit celor prezenți despre importanța echipei primarului în realizarea proiectelor mari pentru dezvoltarea unei localități, atât echipa de pe plan local, dar și cea de pe plan județean.

Gheorghe Șoldan a transmis că cei care l-au pus pe Adrian Isepciuc în fruntea comunei, au avut încredere într-un tânăr și acesta le-a modernizat comuna.

„Rețele de apă, canalizare și gaz, stație de epurare, unități de învățământ la standarde europene, drumuri asfaltate, dispensar modernizat, iluminat public, teren și sală de sport, alei pietonale, sistem de supraveghere video.

Acestea sunt doar câteva dintre proiectele care au transformat comuna Pătrăuți în ultimii opt ani, de când locuitorii și-au ales un tânăr ambițios în funcția de primar.

Adrian Isepciuc este primarul care, în 2016, promitea că va face toate aceste proiecte, iar mulți îi spuneau că e imposibil.

Ne-am întâlnit ieri la căminul cultural din Pătrăuți cu locuitorii comunei și, când Adrian le-a spus că vrea să facă din Pătrăuți, în mandatul următor, una dintre cele mai dezvoltate comune din județ, nimeni nu l-a mai privit cu scepticism.

Faptele au vorbit deja pentru el, demonstrând că poate realiza proiecte mari pentru comunitatea lui.

Mai sunt multe de făcut la Pătrăuți: de la continuarea modernizării infrastructurii rutiere, care va începe cât de curând, la extinderea rețelelor de apă și canalizare, dar și la rețeua de gaze naturale care va acoperi toată comuna.

Pentru aceste proiecte, cel mai greu pas – obținerea finanțărilor – a fost deja făcut„, a transmis Șoldan.

Acesta a subliniat, la fel ca și primarul Isepciuc în discursul lui, importanța echipei primarului în realizarea proiectelor mari pentru dezvoltarea unei localități, a echipei de pe plan local, dar și cea de pe plan județean.

S-a discutat, de asemenea, despre programul nostru de dezvoltare a județului, iar Gheorghe Șoldan le-a cerut locuitorilor din Pătrăuți sprijinul lor pe 9 iunie pentru a câștiga președinția Consiliului Județean Suceava.

„Este esențial să facem un parteneriat real între primării și administrația județeană, pentru a demara un program de dezvoltare a fiecărei localități.

Să luăm modelul administrațiilor performante din județ, cum este cel de la Pătrăuți, să îl multiplicăm și să lucrăm împreună pentru dezvoltarea județului nostru”, a transmis, cu încredere, Gheorghe Șoldan.

𝐂𝐌𝐅: 𝟐𝟏𝟐𝟒𝟎𝟎𝟎𝟐

#suceava #patrauti #psd #gheorghesoldan

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *