Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Șoldan, la Rădășeni: „Împreună cu Vasile Pintilie, putem aduce o schimbare reală în administrația locală”. George Mândruță: „Simt siguranță și încredere, când știu cine va candida pentru cetățenii din comuna Rădășeni la primărie”

Președintele PSD, senatorul Ioan Stan, deputata Mirela Adomicăi, candidatul la Președinția Consiliului Județean, deputatul George Șoldan și senatorul George Mândruță au fost prezenți ieri la întâlnirea de lansare a candidaturii a lui Vasile Pintilie, la primăria Rădășeni, tocmai pentru a arăta că Vasile Pintilie se bucură de tot sprijinul atât acum cât și după alegeri.

Candidatul la Președinția Consiliului Județean, deputatul George Șoldan a transmis că: „M-am întâlnit la căminul cultural din Rădășeni cu aproximativ 150 de localnici care au venit să discutăm despre viitorul comunei lor, despre cum, împreună cu candidatul nostru pentru funcția de primar, Vasile Pintilie, putem aduce o schimbare reală în administrația locală.

În viața oamenilor din Rădășeni.

O comunitate din care foarte mulți tineri au ales calea străinătății, iar Vasile, Lică cum îi spun cunoscuții, își dorește să le creeze condițiile necesare pentru a-i aduce înapoi.

Căsătorit, tată a trei copii, Lică e un antreprenor de succes și, deși nu a mai făcut politică, a decis să se implice tocmai pentru o administrație modernă, orientată spre nevoile oamenilor din comună.

Cu sprijinul nostru, al echipei PSD Suceava, Vasile Pintilie vrea să atragă cât mai multe investiții prin care să dezvolte comuna, să susțină agricultura locală și să le arate celor aflați departe de familiile lor că și acasă se poate trăi bine.

Sunt convins că Lică va fi un primar foarte dedicat comunității sale și, așa cum a reușit în mediul privat, va avea succes și în administrația publică.

Le-am cerut și eu oamenilor prezenți în sala căminului cultural sprijinul pentru președinția Consiliului Județean Suceava.

Vreau să punem umărul împreună pentru Rădășeni, pentru fiecare localitate, de altfel, din județul nostru.

Pentru un viitor mai bun pentru fiecare dintre noi, indiferent de satul sau orașul în care trăim.

Iar pentru acest angajament am nevoie de primari cât mai buni în echipa mea.

Cu o astfel de echipă putem transforma întregul județ Suceava într-un model de administrație eficientă.

Pentru că dezvoltarea județului înseamnă dezvoltarea fiecărei localități în parte”.

Senatorul George Mândruță a transmis că simte siguranță și încredere, când știe cine va candida pentru cetățenii din comuna Rădășeni la primărie.

„Lică Pintilie este un tânăr ambițios, antreprenor, tata devotat a 3 copii și deși și-a asumat o misiune dificilă de „a se duela” cu obosita conducere a Primăriei din Rădășeni, sunt convins că va reuși să câștige pentru binele rădășenilor.

În pofida tuturor amenințărilor și intimidărilor realizate de actuala conducere liberală a Primăriei, suntem determinați să câștigăm și să demonstrăm ce înseamnă administrarea comunei RĂDĂȘENI sub viziunea PSD.

Conducerea actuală a Primăriei este nu doar obosită, ci și învechită, rudimentară/ruginită, nu poate și nici nu dorește să țină pasul cu vremurile actuale, de aceea e nevoie de prospețime atât în gândire cât și în administrare.

Viitorul primar, Lică Pintilie, va respecta cetățenii, va avea ușa întotdeauna deschisă pentru a asculta nevoile lor, va sta de vorbă cu ei și va acționa în interesul cetățenilor. Nu se va uita la ei din goana mașinii, pe geam, sfidând încrederea pe care au avut cu ani de zile în urmă.

Cu Lică Pintilie, Rădăseni va recupera anii pierduți și se va dezvolta!”, a transmis senatorul Mândruță.

CMF : 21240002

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *