Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Șoldan, la Rădăuți: ”Traian Andronachi – pe unii îi va pune la treabă, pe alții nu îi va mai lăsa să facă ce vor, nepotismele vor dispărea, construcțiile nu se vor mai face fără niciun căpătâi, oamenii nu vor mai îngheța iarna de frig în case”

Prezent la Rădăuți, la lansarea candidatului PSD pentru Primăria Municipiului – Traian Andronachi, deputatul și candidatul la conducerea Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan le-a vorbit membrilor de partid și simpatizanților prezenți la întâlnirea (cu sala arhiplină), cu multă emoție, despre candidat și realizările sale de până acum:

„Când vorbesc cu atâta încredere pe oriunde merg despre dezvoltarea județului Suceava, este pentru că știu ce echipă am alături de mine.

O echipă formată în principal din primari și viitori primari, împreună cu care nu doar că vom recupera decalajele economice față de celelalte județe, dar vom deveni și unul dintre județele în care se vor întoarce tot mai mulți dintre frații, surorile, copiii sau părinții noștri plecați la muncă în străinătate.

Unul dintre viitorii primari din echipa mea este Traian Andronachi.

Am toată convingerea că pe 9 iunie va câștiga Primăria Rădăuți și va demonstra că în acest municipiu se pot realiza mult mai multe proiecte pentru oameni și într-un ritm mult mai susținut.

Traian a fost un bun manager al Spitalului Municipal Rădăuți tocmai în cea mai grea perioadă, nu doar a municipiului, ci și a județului, în timpul pandemiei.

A demonstrat atunci că este un lider puternic și dedicat comunității sale.

Sub îndrumarea sa, spitalul a reușit să facă față cu brio provocărilor, a rămas deschis alături de spitalul din Suceava, iar pentru mine și pentru mulți dintre cei care l-au cunoscut, Traian Andronachi a fost și este un exemplu de eficiență și profesionalism.

Astăzi (11.05.2024 n.r.), la lansarea candidaturii lui Traian Andronachi, în fața a aproximativ 700 de oameni, în Casa de Cultură din Rădăuți, recunosc că am avut emoții, pentru că le vorbeam celor prezenți nu doar despre un candidat, ci și despre un bun prieten al meu.

Traian. Soț, tată dedicat și avocat.

Sunt ferm convins că municipiul Rădăuți va fi pe mâini bune după 9 iunie.

Îl știu bine pe Traian. Multora nu le va fi ușor.

Pe unii îi va pune la treabă, pe alții nu îi va mai lăsa să facă ce vor, nepotismele vor dispărea, construcțiile nu se vor mai face fără niciun căpătâi, oamenii nu vor mai îngheța iarna de frig în case, drumurile nu vor mai fi asfaltate în bătaie de joc, iar societățile care căpușează banul public vor avea o mare problemă.

Toți aceștia vor fi exact cei care în săptămânile următoare vor încerca să vă convingă că e bine așa cum e, cu actuala administrație. Până pe 9 iunie, când vor zbura. De la Primăria Rădăuți, de la Consiliul Județean Suceava!

Împreună cu Traian Andronachi, dezvoltăm municipiul Rădăuți, dezvoltăm județul Suceava”, a transmis Gheorghe Șoldan.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *