Mopan Suceava
Actualitate

Gheorghe Șoldan se pregătește de preluarea atribuțiilor de președinte al CJ Suceava: în baza legii, a solicitat informații detaliate privind achizițiile realizate în ultimii patru ani, situația investițiilor, rapoarte de activitate și o detaliere a indicatorilor de personal din Consiliului Județean și instituțiile din subordine

Gheorghe Șoldan, președintele ales al Consiliului Județean Suceava, împreună cu echipa sa lucrează la tranziția eficientă și transparentă între administrația actuală și cea care, în luna octombrie 2024, va prelua atribuțiile.

În acest sens, Consiliului Județean Suceava și instituțiilor publice din subordinea acestuia, le-au fost deja solicitate informații detaliate privind achizițiile realizate în ultimii patru ani, o situație a investițiilor, rapoarte de activitate și o detaliere a indicatorilor de personal din Consiliului Județean și instituțiile din subordine.

Gheorghe Șoldan a transmis:

„Când am vorbit despre un alt mod de administrare a județului, nu era doar un slogan.

I-am transmis domnului Gheorghe Flutur dorința mea de a asigura o tranziție cât mai eficientă și transparentă între administrația actuală și cea nouă, care își va prelua atribuțiile în octombrie 2024.

Pentru acest scop, am sugerat organizarea unor întâlniri de lucru între reprezentanții administrației actuale și experții din echipa mea.

Aceste eforturi sunt esențiale pentru a evita întârzierile cu procesul de reorganizare și pentru a lucra cât mai bine pentru interesele locuitorilor județului nostru.

Am solicitat, de asemenea, prin echipa de consilieri județeni, acces la informații detaliate privind achizițiile realizate în ultimii patru ani, o situație a investițiilor, rapoarte de activitate și o detaliere a indicatorilor de personal din Consiliului Județean și al instituțiilor subordonate.

Scopul nostru este să avem o situație cat mai clară, pentru a putea planifica eficient pașii următori.

Nu este vorba de a crea tensiuni, ci de a asigura o tranziție care să ne permită să facem o administrație performantă.

Sper să beneficiez de înțelegere și sprijin din partea actualei administrații în aceste demersuri și le mulțumesc anticipat pentru cooperare.

Pentru binele județului nostru, pentru binele sucevenilor”.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other