Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Șoldan și Anghel Nicolae Stiblei, la Vatra Moldoviței: „Îi sperie gândul că vor pierde!” Al treilea cămin cultural închis pentru a nu permite desfășurarea întâlnirilor electorale ale candidaților PSD

Gheorghe Șoldan, revoltat de gestul primarilor PNL în funcție de a închide căminele culturale, pentru a nu permite candidaților PSD să se întâlnească cu alegătorii, transmite: „Îi sperie gândul că vor pierde!”

Șoldan transmite că nu poate să-și explice de ce un primar în funcție ar pune lacătul pe căminul cultural și nu l-ar lăsa pe contracandidat să se întâlnească cu susținătorii lui, cu oamenii care vor să asculte și ce are respectivul de spus.

”Este al treilea cămin cultural pe care un primar liberal îl închide cu lacăt, pentru a nu le permite accesul candidaților PSD.

Prima oară a fost la Mănăstirea Humorului, a doua oară la Dărmănești, astăzi, la Vatra Moldoviței.

De fiecare dată, astfel de comportamente primitive ne-au amuzat și ne-au ajutat să le arătăm oamenilor cine sunt cei care le „gospodăresc” comunele și de ce trebuie trimiși, alături de voievodul lor de la județ, înapoi în perioada medievală”, transmite Șoldan.

Despre candidatul PSD la funcția de primar a comunei Vatra Moldoviței, Gheorghe Șoldan a spus că: „Anghel Nicolae Stiblei, candidatul nostru pentru funcția de primar al comunei Vatra Moldoviței, este un om dedicat și determinat.

Căsătorit și tată a trei fete, Anghel vrea să le ofere consătenilor plecați în străinătate un motiv real să se întoarcă acasă, iar celor rămași, argumente solide și sprijin pentru a nu-și părăsi vatra.

Printre prioritățile lui se numără înființarea unui centru medical la Vatra Moldoviței, a unui depozit de lemn de foc pentru cetățeni din pădurea primăriei, modernizarea școlilor și sprijinirea agricultorilor montani și a crescătorilor de animale cu acces la pășuni și islazuri comunale.

De asemenea, Anghel vrea cel puțin un loc de joacă pentru copii în comună, un punct bancar cu bancomat pentru locuitori și turiști și un birou de fonduri europene pentru proiectele primăriei și pentru a-i ajuta pe fermierii și producătorii locali să se dezvolte, propunându-și totodată o administrație transparentă.

Eu sunt convins că determinarea lui Anghel poate face o diferență în dezvoltarea comunei Vatra Moldoviței, iar eu și echipa PSD Suceava îi vom fi alături”.

În privința actualului primar, Gheorghe Șoldan îi transmite că lupta electorală se dă în proiecte, în idei și în voturile oamenilor. ”Am depășit de mult perioada în care se pare că a rămas ancorat.

Singurul lacăt care mă îngrijorează este cel pus de administrația liberală pe dezvoltarea acestui județ.

Cu cheie sau fără, sper să scăpăm de el odată pentru totdeauna pe 9 iunie”, a conchis Gheorghe Șoldan.

 𝐂𝐌𝐅: 𝟐𝟏𝟐𝟒𝟎𝟎𝟎𝟐

#suceava #vatramoldovitei #psd #gheorghesoldan

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *