Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Șoldan și Vasile Râmbu, întâlniri cu locuitorii cartierelor Zamca și Obcini: „Facem Suceava bine, facem județul bine!”

Gheorghe Șoldan, candidatul PSD la șefia Consiliului Județean Suceava și Vasile Rîmbu, candidatul PSD la Primăria  Municipiului Suceava s-u întâlniti ieri, 25 mai 2024 cu locuitorii cartierului Zamca, iar astăzi au continuat întâlnirile în cartierul Obcini. Discuțiile au fost centrate pe schimbările de care are nevoie Suceava pentru o dezvoltare armonioasă, deodată cu toate localitățile județului.

„Municipiul Suceava are nevoie de un primar precum Vasile Rîmbu, un om care a demonstrat ce înseamnă dedicarea și eficiența în perioada în care a fost manager al Spitalului Județean Suceava.

Ne mândrim încă de atunci cu spitalul nostru, care astăzi este spital clinic și datorită lui Vasile Rîmbu.

Ieri seară am stat de vorbă cu aproximativ 150 de locuitori din cartierul Zamca despre schimbările care trebuie făcute în administrația locală și cea județeană, iar astăzi, împreună cu Vasile Rîmbu, am continuat discuțiile cu sucevenii din cartierul Obcini.

Dezvoltarea județului se face prin dezvoltarea fiecărei localități în parte, iar eu, Gheorghe Șoldan, mă bazez pe Vasile și pe echipa lui că vor face municipiul Suceava bine.

Facem Suceava bine, facem județul bine!”, a transmis Gheorghe Șoldan.

𝐂𝐌𝐅: 𝟐𝟏𝟐𝟒𝟎𝟎𝟎𝟐

#suceava #ziuaschimbarii #psd #gheorghesoldan

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *