Mopan Suceava
Politica

Gheorghe Șoldan, Vasile Rîmbu și echipa PSD Suceava, întâlnire cu cetățenii din Burdujeni: „M-am bucurat să văd atâția oameni care cred în noi și care sunt gata să se implice activ pentru a transforma aceste planuri în realitate”

Gheorghe Șoldan, alături de echipa PSD Suceava și candidatul la primăria Suceava, Vasile Rîmbu s-au întâlnit cu câteva sute de locuitori ai cartierului Burdujeni, cărora le-au fost prezentate planurile pentru „a face Suceava bine”.

”Ieri seară, la restaurantul Farestin din Burdujeni, am avut bucuria de a mă întâlni cu aproximativ 300 de locuitori ai cartierului, alături de echipa PSD Suceava și viitorul primar al municipiului, Vasile Rîmbu.

Vasile a subliniat planurile sale pentru a face bine Suceava și eu sunt convins că este omul potrivit pentru a aduce aceste schimbări.

La rândul meu, în calitate de candidat pentru președinția Consiliului Județean Suceava, am vorbit despre viziunea mea pentru dezvoltarea județului.

Despre importanța colaborării între administrațiile locale și cea județeană pentru a aduce schimbările necesare.

Am subliniat, de asemenea, faptul că toate localitățile din județ trebuie să beneficieze de investiții în infrastructură, utilități, educație și sănătate”, a transmis Gheorghe Șoldan.

Acesta a mai subliniat că județul Suceava are un potențial imens, dar trebuie făcut mai mult pentru a-l valorifica: ”să obținem mai multe fonduri europene și guvernamentale, să modernizăm infrastructura rutieră în tot județul, să atragem investitori, să sprijinim inițiativele locale și să creăm oportunități pentru tineri.

M-a impresionat dorința oamenilor de schimbare și implicare.

Am simțit o energie pozitivă și un angajament real de a lucra împreună pentru a construi un viitor mai bun.

M-am bucurat să văd atâția oameni care cred în noi și care sunt gata să se implice activ pentru a transforma aceste planuri în realitate.

Le mulțumesc tuturor pentru participare, pentru ideile valoroase și pentru sprijinul lor.

Împreună, putem face diferența.

Împreună, putem aduce schimbarea pe care o dorim cu toții.

9 iunie – Ziua Schimbării!”, a mai spus Gheorghe Șoldan.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *