Ghinion: O mașină încărcată cu țigări s-a blocat chiar în fața sediului Poliției de Frontieră Brodina. Contrabandiștii au fugit abandonând marfă de peste 140.000 de lei

În cursul zilei de sâmbătă, 20 noiembrie a.c., în jurul orei 5.30,  polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, au auzit, în apropiere de sediul instituției, zgomotul produs de trecerea în viteză a unui autoturism. Imediat, aceștia au procedat la verificarea zonei, iar pe un podeț aflat în apropiere au găsit, abandonat, un autoturism rămas cu o roată suspendată pe podeț. Mașina avea plăcuțe cu numere de înmatriculare de România. În interiorul acesteia  puteau fi observate mai multe colete învelite în folie neagră.

Mașina a fost transportată la sediul SPF Brodina, iar în urma verificărilor efectuate, colegii nostri au constatat că numărul de înmatriculare aplicat pe autoturism aparține, de fapt, unei alte mașini. Iar după seria de șasiu a caroseriei, mașina figurează ca fiind radiată din circulație de către autoritățile din Germania. În interiorul autoturismului a fost descoperită cantitatea de 11.980 pachete cu țigări provenite din magazine de tip duty-free, în valoare de 140.166 lei. Autoturismul, în valoare de aproximativ 5.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, cantitatea de țigări a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și conducere pe drumurile publice a unui autoturism cu număr fals de înmatriculare.În continuare, se derulează verificări pentru depistarea tuturor persoanelor implicate, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *