Gianina Ursu, președinte al nou înființatei Filiale municipale PLUS. Componența echipei care urmează să conducă PLUS – filiala municipală Suceava

Gianina Ursu,  proaspăt președinte al Filialei municipale Suceava PLUS, a anunțat că ieri, 23 februarie 2021, membrii PLUS ai municipiului Suceava au ales conducerea nou-înființatei Filiale municipale PLUS.  Ea a transmis că,   conducerea județeană PLUS a organizat o Convenție locală în vederea desemnării Biroului municipal PLUS.

Membrii PLUS Suceava au avut de ales între 3 echipe care au participat la competiția internă. PLUS a organizat o dezbatere între candidați și a asigurat condițiile de desfășurare a votului electronic.

Echipa câștigătoare are următoarea componență:

  1. Președinte = Gianina URSU
  2. Secretar general = Andreea DĂNILĂ
  3. Responsabil comunicare = Ramona TIPA
  4. Responsabil financiar = Mariana UNGUREANU
  5. Responsabil politici publice = Ion MAREȘ
  6. Responsabil recrutare = Petru LUNGU
  7. Responsabil organizare – campanii = Liviu CONDURACHE

”Echipa Filialei municipale Suceava își propune în principal dezvoltarea și consolidarea filialei și atragerea de oameni valoroși în echipă. Gianina Ursu este membru fondator PLUS Suceava, devenind ulterior unul din cei 5 Coordonatori Regionali PLUS Nord-Est. Are studii de comunicare și administrare a afacerilor. S-a remarcat în cadrul PLUS prin implicare și munca în echipă”, se arată în comunicatul de presă transmis de PLUS – Filiala municipală Suceava.  

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *