Mopan Suceava
ActualitateEvenimente

Gladiatori moderni în gala de kickboxing Colosseum Tournament, vineri 30 iunie, la Cetatea de Scaun a Sucevei. Galerie foto

Cetatea de Scaun a Sucevei va găzdui, pe 30 iunie, un eveniment sportiv de marcă: gala de kickboxing Colosseum Tournament 39.

Ringul va fi amplasat în șanțul de apărare, astfel încât, peste secole, lângă zidurile încărcate de istorie se vor lupta gladiatorii moderni.

24 de luptători vor urca în ring, printre aceștia numărându-se Liliana Amariței, Ibtissam Kassrioui (Maroc), Vasile Amariței, Ștefan Orza, Thian de Vries (Olanda), Taur Guitor, Alex Amariței, Marian Duncă, Rayco Levițchi, Andrei Sirghi, Ingiohairo Kani (Surinam).

Competiția găzduită de Suceava are și elemente specifice : parade stradale cu actori, dansatori profesioniști de la Ansamblul Ciprian Porumbescu, răzeși cu făclii și buciumași, fundal sonor asigurat de Filarmonica George Enescu din Botoșani, la final spectatorilor le va fi oferit un concert susținut de trupa Proconsul.

Producția video a galei va fi asigurată de un specialist de la Hollywood, cel care a realizat scenele de acțiune ale filmului „Misiune Imposibilă”. Audiența galei va fi extinsă la peste 80 de posturi de televiziune și platforme online din întreaga lume, așa încât vizibilitatea municipiului Suceava va fi maximă.

Toate aceste puneri în scenă nu ar fi fost posibile fără contribuțiile financiare consistente asigurate de Consiliul Județean și Primăria Suceava (320.000 de lei în total, adică 64.000 de euro). În aceste condiții, Colosseum Tournament 39 se anunță a fi unul dintre cele mai urmărite evenimente care au avut loc vreodată la Suceava.

The Colosseum Tournament este o companie de promovare a kickboxing, arte marțiale mixte (MMA) și box cu sediul în România, care este deținută de Gabriel Georgescu. A promovat primul eveniment profesionist la Ploiești, pe 26 noiembrie 2016, încă de la înființare poate fi văzut pe Digi Sport și pe FightBox în peste 60 de țări. În 2021 a fost anunțat că Glorious Fight Events din Țările de Jos și Colosseum Tournament au intrat într-un parteneriat.

Colosseum Tournament are, de asemenea, un parteneriat cu Prometheus Fighting Promotion. În cadrul galelor au luptat, de-a lungul timpului, Daniel Ghiță, Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Sebastian Cozmâncă, Eduard Gafencu, Florin Lambagiu, Amansio Paraschiv, Sorin Căliniuc, Gabriel Bozan, Cristian Spetcu, Cristiana Stancu și Alexandru Lungu.

Detalii despre eveniment : https://bucowinaplus.ro/2023/06/colosseum-tournament-39-kickboxing-in-cetatea-de-scaun-a-sucevei/

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *