Gospodăria din Gura Putnei mistuită de flăcări a fost incendiată intenționat, au stabilit pompierii

Pompierii au stabilit cauza probabilă de izbucnire a incendiului de la Gura Putnei. Aceasta a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Localnicii spun că focul a fost pus intenționat după o ceartă în familie.

Au intervenit la fața locului pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus și cei ai Detașamentului Rădăuți, împreună cu lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Putna, Gălănești, Voitinel, Frătăuții Vechi, Frătăuții Noi și Bilca cu 11 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2.

La sosirea echipajelor ardeau acoperișul casei de locuit, adăpostul de animale(grajd și șură) și garajul corp comun, cu pericol de propagare la proprietățile învecinate.

Au ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați, adăpostul de animale(grajd și șură) și garajul, corp comun, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați.

Au mai ars o bucătărie de vară, confecționată din lemn pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați și un autoturism. Flăcările au afectat și acoperișul unei locuințe învecinate pe o suprafață de aproximativ 5 metri pătrați.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *