Gospodărie cuprinsă de flăcări, în această dimineață, la Frumosu. Două femei au suferit atacuri de panică, una a fost transportată la spital

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Frumosu, au intervenit, azi dimineață,12 ianuarie 2020, la ora 5:24,  cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Frumosu.

La sosirea echipajelor, ardeau acoperișul și podul casei de locuit, cu pericol de propagare la întreaga construcție și la anexele gospodărești.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical pentru două femei (mamă și fiică), în vârstă de 85, respectiv 61 de ani, care au suferit atacuri de panică. Ulterior, femeia în vârstă de 61 de ani a necesitat transportul la Centrul de Primire Urgențe al spitalului din Câmpulung Moldovenesc, pentru investigații suplimentare.

Au ars acoperișul și podul locuinței pe o suprafață de aproximativ 20 mp. S-au degradat pereții interiori și tavanele, precum și învelitoarea din tablă a acoperișului pe aproximativ 40 mp.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic, generat de coșul de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile.

Incendiul a fost lichidat la ora 7:05, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și anexele gospodărești, cu bunurile aferente, transmite slt. Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *