Gospodărie cuprinsă de flăcări la Suha. Anexe, pereții casei, mobilier, trei tone de lemn și un TAF mistuite de flăcările izbucnite de la un aragaz defect

Ieri seară, 13 septembrie 2019, la ora 20:23, militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Mălini și Cornu Luncii, au intervenit cu 5 autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, în satul Suha.

La sosirea echipajelor, ardeau acoperișul casei de locuit, o construcție anexă și alte bunuri din gospodărie, cu pericol de propagare le vecinătăți.

Incendiul a fost lichidat la ora 21:30.

Au ars: acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 100 mp, anexa din lemn pe 50 mp, circa 3 tone lemn de foc, elemente de tâmplărie din lemn, precum și două anvelope și instalația electrică de la un TAF (tractor articulat forestier). S-au degradat plafonul și pereții casei, obiecte de mobilier și aproximativ 30% din TAF.

Flăcările au izbucnit din bucătărie, cel mai probabil în urma unor scăpări de gaze, din cauza unor defecțiuni la sistemul de gătit (aragaz cu butelie).

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și al TAF-ului, transmite slt. Alin Găleată, Purtătorul de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *