Gospodărie de 60.000 de euro distrusă de flăcări pornite de la coșul de fum, la Costișa – Frătăuții Noi. O bătrână de 89 de ani a suferit un atac de panică

Militarii Detașamentului Rădăuți, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Frătăuții Noi și Frătăuții Vechi, au intervenit aseară, după ora 20.30, cu șase autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Costișa, comuna Frătăuții Noi.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat casa de locuit și anexele gospodărești, cu pericol de propagare la locuința învecinată.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical unei femei în vârstă de 89 de ani, care a suferit un atac de panică. Ulterior, aceasta a refuzat transportul la spital.

Au ars acoperișul casei de locuit și anexele gospodărești, corp comun, construite din lemn, pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați. Flăcările au afectat și camerele locuinței, cu bunurile din interior.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jar sau scântei, provenite din coșul de fum necurățat.

Incendiul a fost lichidat la ora 23:30, iar pompierii au salvat locuința învecinată.

Proprietara imobilului  a estimat prejudiciul produs ca fiind în sumă de 60.000 euro.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.