Gospodărie în flăcări la Cacica, incendiu pornit de la un scurtcircuit electric. Au ars șura, grajdul, acoperișul casei, șase oi și un porc

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Solca și Gura Humorului, împreună cu lucrători ai SVSU Cacica, Cajvana și Pârteștii de Jos, au intervenit ieri după amiază, după ora 15.00, cu șase autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în localitatea Cacica.

La sosirea echipajelor incendiul se manifesta generalizat la anexele gospodărești: depozit de furaje, adăpost de animale, bucătărie de vară, și la acoperișul casei de locuit, cu pericol de propagare la întreaga locuință, dar și la o construcție învecinată.

Au ars depozitul de furaje și adăpostul de animale (corp comun) pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați, acoperișul bucătăriei de vară pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați și acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 160 metri pătrați. ” incendiu au pierit șase oi și un porc.

Incendiul a fost lichidat pe la ora 19.30 iar pompierii au salvat restul casei, construcția învecinată, un cal și două vaci.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *