Gospodărie mistuită de flăcări, aseară, la Frătăuții Noi. Casa, depozitul de furaje, grajdul, anexe și tone de fân cuprinse de flăcări

Un incendiu izbucnit în după amiaza zilei de ieri a mistuit agoniseala de o viață a unei femei de 92 de ani. Au ars casa de locuit pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați, depozitul de furaje pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați și adăpostul de animale pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați. Au mai ars o anexă pe o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați și circa 4 tone de furaje.

Au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Rădăuți împreună cu lucrători ai SVSU Frătăuții Noi, Frătăuții Vechi, Bilca și Gălănești cu 8 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2.

Proprietara locuinței, în vârstă de 92 de ani, a suferit un atac de panică. Aceasta a fost monitorizată la fața locului de către echipajul SMURD.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.

 

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *